BELLI ETMEDEN OYNUYOZ AMA GENEDE FARKETTILER SU AN ICIN SIKINTI GIBI GOZUKUYOçok fazla report yemiş olabilirsin çok iyi oynuyosun
BELLI ETMEDEN OYNUYOZ AMA GENEDE FARKETTILER SU AN ICIN SIKINTI GIBI GOZUKUYOçok fazla report yemiş olabilirsin çok iyi oynuyosun
Şu sitede olupta nedense herkes sebepsiz ban yiyorÖnceden dosya kalmış
olabılır ama sımdıye kadar olmuyordu herkesmı reportlanıyor derımaz reportlanmak şart çok reportlanınca ban kaçınılmaz üstad
komple siliyom her seyı temızlerım kayıt defterını bıle temızlerım yanıÖnceden hile kullandıysan hile dosyalarını temizle ve birde spoofer kullnabilirsin
if you dont cheat then what are you doing on a memory hckrs website?anlaşma ihlali
Post automatically merged:
i dont use cheating
Post automatically merged:
! Nirvana#9008 yardımcı olurmusun
kayıt defterını temızle pubg kalıntısı hıc kalmasın sıl komple sıfırdan yukleHilesiz bile girdiğimde ban yedim 2 kere
daha önce kulandığın hilededen olabilir veya belli etiysenben oyun oynarken bi anda bi yazı geldi ve ban yediniz dedi hiç bişi anlamadım yardımcı olucak birisi varmı
daha önce kulandığın bi şey varsa ondan olabilir belkideben oyun oynarken bi anda bi yazı geldi ve ban yediniz dedi hiç bişi anlamadım yardımcı olucak birisi varmı
knk hile kullanmadıysan geri bildirime yazben oyun oynarken bi anda bi yazı geldi ve ban yediniz dedi hiç bişi anlamadım yardımcı olucak birisi varmı