- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Hocam hile dt. Ben de ayni sekil ban yedim
Arkadaşlar yeter artık sebepsiz yere ban yiyorum pc format attım hile bile yapmadım ama ban
izleyin ban yemem için bir neden varmı
hile kullanmadım aga ama ban bıraktım oyunu artık herkese böyle yapıyorlarsa pubg mobile biterHocam hile dt. Ben de ayni sekil ban yedim
pc format attıktan sonra hile açmadımdaha önce hile açtığın için hile ile oynuyor gözüküyor olabilirsin.
format atmak HWID bilgilerinizi değiştirmiyor ki belki bilgileriniz kara listeye alınmıştırpc format attıktan sonra hile açmadım
bu resmi hesabım bu hesapta hiç hile yapmadımformat atmak HWID bilgilerinizi değiştirmiyor ki belki bilgileriniz kara listeye alınmıştır
Senin o zaman hwid banin var ve bu formatla kalkmaz kihile kullanmadım aga ama ban bıraktım oyunu artık herkese böyle yapıyorlarsa pubg mobile biter
hwid banım yokSenin o zaman hwid banin var ve bu formatla kalkmaz ki
Hwid banin yok ise durup dururken hilesiz ban yemezsin. Ya hile actin ban yedin(suan dt zaten) veya hwid banin var ki ban yiyorsun.hwid banım yok
hile açmadım zaten açsam videoda görünür yayıncı modu yok hiledeHwid banin yok ise durup dururken hilesiz ban yemezsin. Ya hile actin ban yedin(suan dt zaten) veya hwid banin var ki ban yiyorsun.
Mesele hesap degil ki pc. Dedigin gibi hile acmissin daha once ban yemişsin ve hwid banin var . Hwid banini kaldir.bu resmi hesabım bu hesapta hiç hile yapmadım
Ya hocam hile acmişsin daha once kendin soyluyorsun .hile açmadım zaten açsam videoda görünür yayıncı modu yok hilede
kardeşim hile açtım guest hesapta bu hesabı gameloopa açmadım bile normal hilesiz guest hesap oynadım ve onu kastım 25 seviye kadar ama ban yemedi o hwid ban yok pubg mobile sebepsiz yere banları bunlarMesele hesap degil ki pc. Dedigin gibi hile acmissin daha once ban yemişsin ve hwid banin var . Hwid banini kaldir.
Post automatically merged:
Ya hocam hile acmişsin daha once kendin soyluyorsun .
peki burada ne demişsinpc format attıktan sonra hile açmadım
hwid ban olsa hilesiz guest hesapta ban yerpeki burada ne demişsinformattan önce hile açmışım demek bu. ve ban yemişsin format atmışsın format atmanın sebebi hwid banın kalktığını düşünmen
Tamam hocam . Pubg mobile sana kafayı takmış sebebsiz yere ban atıyor sana.hwid ban olsa hilesiz guest hesapta ban yer
gecmis olsun kardes ne dıyeyim
Arkadaşlar yeter artık sebepsiz yere ban yiyorum pc format attım hile bile yapmadım ama ban
izleyin ban yemem için bir neden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?