- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Bu çok saçmalık PC pubg mobile var diye PC hiçbirşey yüklemicekmiyiz çok saçmakankam format attıysan ve bilgisayarında hile yokken ban yediysen ya şüpheli bir 3. parti yazılım (virüs veya başka bir ekstra olarak geçicek yazılım) vardır ya da eskiden açtığının bilgileri kalmıştır ondan yemişsindir haksız yere ban atmazlar
cözümü bilgisayarı sıfırlacan ben oyle yapıyorum yoksa haksız yere ban yersin pubg kalıntı ılla kalıyorBu çok saçmalık PC pubg mobile var diye PC hiçbirşey yüklemicekmiyiz çok saçma
pc formatladıysan ban atması hıleden kaynaklı degıldır zaten pubg de sıstemsel bı sıkıntı var bı kac gun gırmemeyı dene duzelır
Arkadaşlar yeter artık sebepsiz yere ban yiyorum pc format attım hile bile yapmadım ama ban
izleyin ban yemem için bir neden varmı
Çok abartı desteğe atsam açarlarmı acabapubg çok abartı çok saçma banlar atıyor gecen oynadığım bende hile vardı arkadasım 74lv. hesabı ile oynuyordu hıc hıle kullanmadan ban yedi 10 yıl bende hıleyle takım kurmaktan 1 hafta gittim
zaten bıtmıs bır oyun halıne geldı ve sacmalamaya basladı telıf gonderdınmı pubg mobıleyehile kullanmadım aga ama ban bıraktım oyunu artık herkese böyle yapıyorlarsa pubg mobile biter
Gönderecemzaten bıtmıs bır oyun halıne geldı ve sacmalamaya basladı telıf gonderdınmı pubg mobıleye
Aynı ağ üzerinde başka oynayan birisi varsa belki ondandır sadece tahmin yürütüyorum.
Arkadaşlar yeter artık sebepsiz yere ban yiyorum pc format attım hile bile yapmadım ama ban
izleyin ban yemem için bir neden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?