Uzman Üye
nasılAbi acayip bir şey bulmuşum anlatamam. 70 liraya 1100 uc aldım. ay ben şok.
seri link ver krdsmAbi acayip bir şey bulmuşum anlatamam. 70 liraya 1100 uc aldım. ay ben şok.
ula oglim ne heyCanLandırıoN yaW MidasBuy hediye Edior baqimAbi acayip bir şey bulmuşum anlatamam. 70 liraya 1100 uc aldım. ay ben şok.
oha korkunç. telefondan aldıysan eğer iade süreci öyle belalı ki... inşallah düzelir!!!Razer Epinden 64 TL bende aldım ama daha hesaba yüklenmedi destek talebinden bulundum şuan çok pis ayar olmuş durumdayım
Telefondan almadım emülatör üzerinden aldımoha korkunç. telefondan aldıysan eğer iade süreci öyle belalı ki... inşallah düzelir!!!
telefondan alman değil, ne ile ödediğin, turkcell mi banka mı gibi demek istedim. eğer telefon faturasına yansıtacak şekilde ödediysen onun iadesi korkunç, yok gibi bi şey.Telefondan almadım emülatör üzerinden aldım
daha beteri 3. sitei üzerindentelefondan alman değil, ne ile ödediğin, turkcell mi banka mı gibi demek istedim. eğer telefon faturasına yansıtacak şekilde ödediysen onun iadesi korkunç, yok gibi bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?