Satıyorum PUBG MOBİLE - SINIRLI SAYIDA UCUZA HİLE I KEYN COMMUNITY

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
kardeşim bu public bir hile yabancı forumlarda bulabilirsin aynı menü aynı hile 3 farklı isimle bir çok yerde paylaşılıyor ve tamamen ücretsiz ayrıca içi temiz de değil zararlı yazılım da bulunuyor bilginiz olsun sırf üç beş kuruş para için yapmadıkları yok bunu buraya paylaşan arkadaş muhtemelen bedava key alabilmek için bir aracı bizim türkler sever böyle şeyleri birşeye para vermeden önce iyice enine boyuna araştırın hileye hurdaya para vermek yerine gidin bir gariban sevindirin kedi köpek doyurun ha illa para lı profesyonel bir hile arıyorsanız piyasa da ki en sağlam 2 isim den başkasından alışveriş yapmanızı tavsiye etmem
Hocam hiçbir taktlit yok ürünlerimiz hepsi orjinal virüs falanda yok başka yerde gördüyseniz o da biziz firmanın adını kirletmene gerek yok bilip bilmeden yorum yapmayınız isteyene ücretsizde veririm sorun yok sonuçta ben burda tanıtımını yapıyorum hilenin bizi incelemedende boş boş makaleler yazmasan sevinirim iyi günler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Undetected hilemidir ve neden bu kadar ucuzdur ? ban yeme rıskı varmı
Sadece hiledir bir savunma yok ama bu haliyle 20 maç götürür yinede sadece hilenin tanıtımını yaptım normalde bypass+hile paketimiz var full safe o şekilde
Post automatically merged:

Hocam ban riski bir antiban koruması olmadığından risklidir yaklaşık tahminen 20 maç götürür normalde bypass+hile paket şeklinde satıyoruz tanıtım amaçlı hileyi koydum bypass+hile paketi full safe uzaktan bağlantı işe kurulumunuda biz yapıyoruz
Post automatically merged:

aynı özellik ücretsiz oynuyoruz bence
Ücretsiz deneme anahtarı verebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hayırlı olsun denemek için satın alınır , UD garantisi olsun olmasın bu fiyata oynanamaya deger:gelisirabi:

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.