PUBG Mobile sistem gereksinimleri hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Pubg mobıle oynuyorum uzuan zamadır hıle ıle son zamanlarda cok takıllma kasma donma sorunu yasıyorum sistemde ryzen3 2200 g ve 1050ti ekran kartım var bunları ryzen5 4650g pro ve saphıre nıtro rx590 specıal edıtıon kartlarıyla değiştirsem oyuna akıcılık konusunda sorunumu çözermiyim bu parçalarla oynayan varmı ona gore değiştirmek istiyorum

Arkanı Kollamayı Unutma
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, bende şu anda RX580 kullanıyorum fakat 90FPS alabiliyorum. Bu büyük ihtimal hile ile ilgili bir sorun olabilir diğer insanlarda hilede şu anlık hata kodları alıyorlar şu anki sisteminide Ryzen5 4650G Pro ve Sapphıre Nıtro RX590 ile değiştirirsen büyük bir fps artışı olabilir eğer değiştiştirebiliyorsan değiştir fakat ilk önce hileye güncelleme gelmesini beklemelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhaba, bende şu anda RX580 kullanıyorum fakat 90FPS alabiliyorum. Bu büyük ihtimal hile ile ilgili bir sorun olabilir diğer insanlarda hilede şu anlık hata kodları alıyorlar şu anki sisteminide Ryzen5 4650G Pro ve Sapphıre Nıtro RX590 ile değiştirirsen büyük bir fps artışı olabilir eğer değiştiştirebiliyorsan değiştir fakat ilk önce hileye güncelleme gelmesini beklemelisin.
Teşekkur ederım acayıp takılmalar oluyor netımde fıber monıtor freesync destekliyor amd bir ekran kartı şart oldu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar nben şiuan hileyi açamıyorum oyun lobide açıyorum oyunu kapat aç diyor kapalıyken açıyorum sonra oyunu açıyorum bun sefer loader kaybloluytor yardım edermisiniz ??

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
işlemci veya değiştirmen gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bende rtx 3050 var bende de ara sıra donuyor bence senlik bişey değil

Arkanı Kollamayı Unutma
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aniden 12-13 fps ye düşüyor ortalama 45-50 arası ani düşüşün sebebi ekran kartı kaynaklı olabilirmi?
Darboğazda yapıyor olabilir yada arkada çalışan herhangi bir uygulama yada program normaldede böyleyse pcden kaynaklı olabilir yada darboğaz yapıyor olabilir bi ram testi yapmalısın ( Arama kısmına Bellek Tanılama Yazarak ) birde ekran kartını güncelle eğer devam ederse ya pcden kaynaklıdır yada grafik ayarlarından.

Üye
3 HİZMET YILI
Telefon için iiPhone marka öneririm bilgisayar için 3050ti ekran kartı önerebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aslında pubgm 30 fps üstü alan bir telefon gayet işini görür xiaomi al performans için

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lol scriptede bazı takılmalar oluyor hileden kaynaklı zamanla düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...