Teşekkur ederım acayıp takılmalar oluyor netımde fıber monıtor freesync destekliyor amd bir ekran kartı şart olduMerhaba, bende şu anda RX580 kullanıyorum fakat 90FPS alabiliyorum. Bu büyük ihtimal hile ile ilgili bir sorun olabilir diğer insanlarda hilede şu anlık hata kodları alıyorlar şu anki sisteminide Ryzen5 4650G Pro ve Sapphıre Nıtro RX590 ile değiştirirsen büyük bir fps artışı olabilir eğer değiştiştirebiliyorsan değiştir fakat ilk önce hileye güncelleme gelmesini beklemelisin.
Hile olmadan herhangi bir takılma oluyormu? Denemediyseniz denermisiniz.Teşekkur ederım acayıp takılmalar oluyor netımde fıber monıtor freesync destekliyor amd bir ekran kartı şart oldu
hafif oluyor hile olunca az daha artıyorHile olmadan herhangi bir takılma oluyormu? Denemediyseniz denermisiniz.
a320 proanakartın nedir
Bir virüs taraması yapın ve grafik ayarlarınızı düşürmeyi deneyin.hafif oluyor hile olunca az daha artıyor
Aniden 12-13 fps ye düşüyor ortalama 45-50 arası ani düşüşün sebebi ekran kartı kaynaklı olabilirmi?Bir virüs taraması yapın ve grafik ayarlarınızı düşürmeyi deneyin.
oyun sorunlu iyi de olsa pcn her türlü kötüAniden 12-13 fps ye düşüyor ortalama 45-50 arası ani düşüşün sebebi ekran kartı kaynaklı olabilirmi?
adamlar youtubede video paylaşıyor onların videolar acayip akıcı görünüyor anlık fps düşüşü olmadık yerde olunca sinir bozucu oluyor oyundamı sorun benim pcdemi anlamadım başkanoyun sorunlu iyi de olsa pcn her türlü kötü
Darboğazda yapıyor olabilir yada arkada çalışan herhangi bir uygulama yada program normaldede böyleyse pcden kaynaklı olabilir yada darboğaz yapıyor olabilir bi ram testi yapmalısın ( Arama kısmına Bellek Tanılama Yazarak ) birde ekran kartını güncelle eğer devam ederse ya pcden kaynaklıdır yada grafik ayarlarından.Aniden 12-13 fps ye düşüyor ortalama 45-50 arası ani düşüşün sebebi ekran kartı kaynaklı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?