Onaylı Üye
1 haftada 4 hesap 10 yıl ban attıArkadaşlar sitedeki hile fixlenmiş girer girmez 2030 banı verdi dikkat edin
normal fixlenmemiş ban olsa 6-7 ay veriyor ama hile fixlendiği için 2030 a verdi
Post automatically merged:
Bu kötü haber için üzgünüm ama sistem tarafından hesabının oyun kurallarını ihlal ettiği tispit edildi ve bu sefer hesabının engeli kaldırırmayacak diyor sistem oto ban atmış fixli hile
gecmis olsunArkadaşlar sitedeki hile fixlenmiş girer girmez 2030 banı verdi dikkat edin
normal fixlenmemiş ban olsa 6-7 ay veriyor ama hile fixlendiği için 2030 a verdi
Post automatically merged:
Bu kötü haber için üzgünüm ama sistem tarafından hesabının oyun kurallarını ihlal ettiği tispit edildi ve bu sefer hesabının engeli kaldırırmayacak diyor sistem oto ban atmış fixli hile
ben 4 yeni hesap açtım ip değiştirdim oyunu sildim yükledim aimbot kullanmadığım halde ban attı 2030 a atıyor banıAynı hile ile az önce 4 oyun attım ban yemedim emin misin fixlendiğine ?
Evet göze aldık zaten bunu ama hile fixliyse önceden bildirmeleri gerekirZaten Hilede Ban Riski Var Tek Bunda Değil Tüm Hilelerde Hile Kullanıyorsan Ban Yeme Riskini Göze Alacaksın Kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?