benim 69lvl süresiz yoldaşlı, as 3Bende Ban Yedim
Post automatically merged:
Hesabın Kaç Seviyeydi Geçmiş Olsun Bu Arada
aynen sistedekihileyee güvenilmez arap hilesi olması lazımArkadaşlar sitedeki hile fixlenmiş girer girmez 2030 banı verdi dikkat edin
normal fixlenmemiş ban olsa 6-7 ay veriyor ama hile fixlendiği için 2030 a verdi
Bu kötü haber için üzgünüm ama sistem tarafından hesabının oyun kurallarını ihlal ettiği tispit edildi ve bu sefer hesabının engeli kaldırırmayacak diyor sistem oto ban atmış fixli hile
keke beli etmese bn yemesinHile fixlenmiş benim 5 yeni hesap ban attı otomatik.
En iyisi bu site yine de 5 dk önce fix ban yesem de en azından bunu 15 gün kullandım diğerleri 1 saat te indir ban yebeyler başka hile kullanıyor musunuz veya memoryden nasıl bilgi alacagım biri bana yazabilir mi
kanka yeni hile ne zaman cıkar senceEn iyisi bu site yine de 5 dk önce fix ban yesem de en azından bunu 15 gün kullandım diğerleri 1 saat te indir ban ye
bilmiyorum hile ekibinin açıklama yapmasını beklıyorum yenı guncelleme geldı haberlerı yoktu ekibin ondan ban yedik hilede guncellenir herhaldebeyler yeni hile cıkıcakmı veya baska hile kullanan varmı biri bana ulasablir mi
kanka yeni hile ne zaman cıkar sence
kanka bende açıyorum ama sadece 2 3 kişi gösteriyor hileBenim arkadaşım şuan yanımda kullanıyor yanlışlık olmasın ?
kanka bana da bilgi verme şansın varmı hangi platformdasın dc insta face ?bilmiyorum hile ekibinin açıklama yapmasını beklıyorum yenı guncelleme geldı haberlerı yoktu ekibin ondan ban yedik hilede guncellenir herhalde
hile fix olmamıştır seni izleyen görüntünü alıp report etmiş olabilirArkadaşlar sitedeki hile fixlenmiş girer girmez 2030 banı verdi dikkat edin
normal fixlenmemiş ban olsa 6-7 ay veriyor ama hile fixlendiği için 2030 a verdi
Bu kötü haber için üzgünüm ama sistem tarafından hesabının oyun kurallarını ihlal ettiği tispit edildi ve bu sefer hesabının engeli kaldırırmayacak diyor sistem oto ban atmış fixli hile
kardeşim hile fix herkes ba n yedi birde acıyorum hileyi 1 ksisi gösteriyorhile fix olmamıştır seni izleyen görüntünü alıp report etmiş olabilir