PUBG Mobile skin hilesi yapmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Mobile cihazlarda görüyorum böyle PUBG Mobile skin hilesi yapıyorlar bunu emülatörde yapmak mümkün mü bir de varsa hangi hileyle olur?

Moderatörün son düzenlenenleri:
LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mümkün değil diye biliyorum

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
aleykum selam modum atmış zaten konu kilitlenebilir sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
skin hilesi forum dışında mevcut forumda da mevcut konuyu inceleyerek yardım alabilirsin(paralı veya free asla rakip veya takım arkadaşlarında görünmez)
tıkla

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
skin hilesi forum dışında mevcut forumda da mevcut konuyu inceleyerek yardım alabilirsin(paralı veya free asla rakip veya takım arkadaşlarında görünmez)
tıkla
anladım
Post automatically merged:

Skin hilesine burdan ulaşabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/skin-mod-changing-costumes-vehicle-skins-in-pubg-mobile.189870/

Lakin kullanabilmek için bypass'a ihtiyacınız vardır. Forumda aktif bir bypass yok diye biliyorum kendi bypassınız yoksa kullanmayın ban yersiniz.
reis şimdi anti ban falan diyorsun ya onun için ezpugm kullansak ve ezpubgm ile beraber kullansak olur mu?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
skin hilesi kullanma ban yersin sıkıntılı kullananlar var ban yedi hep

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bildiğime Göre Yok Ama Gelebilir Şuan Baya Hile Üretiliyor

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
anladım

reis şimdi anti ban falan diyorsun ya onun için ezpugm kullansak ve ezpubgm ile beraber kullansak olur mu?
Yok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anladım

ezpubgm antiban bulundurmuyor denemeye kalkarsan ban yersin(10 yıl)Free bir bypass veya antiban kullanmanız sonucunda da ban yersiniz.En güzeli adı tanınmış yüksek sayıda kullanıcısı olan bypass veya antiban satın almaktır bu şekilde bir sorun yaşamazsınız

Yok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.
elimde india serverinda oynanabilecek bir bypass var(free) fakat forumda valorant için ban kaldırma methodu adlı bir konu açtım perşembe gününden beri onay bekliyor yeni bir konu açamıyorum açtığım konu kaldırıldı onay bekleyen bir konum bulunduğu için bu konuda yardımcı olursanız paylaşabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ban yeme ihtimalin var yapma bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reis peki bu skin hilesini nasıl yapcaz yani soldakini sağdakiyle değiştirin demişsinde ben pek anlamadım daha detaylı anlatabilirmisin?

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
mümkün olacağını sanmıyorum pubg mobile hilesinin yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yapılması pek mümkün değil, olsa bile cs deki gibi yalnızca sende gözükür ve ücretli hile olarak piyasaya çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reis cidden şuna bir cevap ver ben senin dediğin herşeyi yaptım fakat cheat engine değerleri bulmuyor neden böyle oluyor bir bilgin varmı?

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
@uhpep reis cevaplamışsınız aslında cevabı haddim değil ama konuyu kilitleyebilirsiniz spam olmaması açısından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...