Onaylı Üye
Arkadaşlar Mobile cihazlarda görüyorum böyle PUBG Mobile skin hilesi yapıyorlar bunu emülatörde yapmak mümkün mü bir de varsa hangi hileyle olur?
Moderatörün son düzenlenenleri:
eyw reis adamsınSkin hilesine burdan ulaşabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/skin-mod-changing-costumes-vehicle-skins-in-pubg-mobile.189870/
Lakin kullanabilmek için bypass'a ihtiyacınız vardır. Forumda aktif bir bypass yok diye biliyorum kendi bypassınız yoksa kullanmayın ban yersiniz.
anladımskin hilesi forum dışında mevcut forumda da mevcut konuyu inceleyerek yardım alabilirsin(paralı veya free asla rakip veya takım arkadaşlarında görünmez)
tıkla
reis şimdi anti ban falan diyorsun ya onun için ezpugm kullansak ve ezpubgm ile beraber kullansak olur mu?Skin hilesine burdan ulaşabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/skin-mod-changing-costumes-vehicle-skins-in-pubg-mobile.189870/
Lakin kullanabilmek için bypass'a ihtiyacınız vardır. Forumda aktif bir bypass yok diye biliyorum kendi bypassınız yoksa kullanmayın ban yersiniz.
Yok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.anladım
Post automatically merged:
reis şimdi anti ban falan diyorsun ya onun için ezpugm kullansak ve ezpubgm ile beraber kullansak olur mu?
ezpubgm antiban bulundurmuyor denemeye kalkarsan ban yersin(10 yıl)Free bir bypass veya antiban kullanmanız sonucunda da ban yersiniz.En güzeli adı tanınmış yüksek sayıda kullanıcısı olan bypass veya antiban satın almaktır bu şekilde bir sorun yaşamazsınızanladım
Post automatically merged:
reis şimdi anti ban falan diyorsun ya onun için ezpugm kullansak ve ezpubgm ile beraber kullansak olur mu?
elimde india serverinda oynanabilecek bir bypass var(free) fakat forumda valorant için ban kaldırma methodu adlı bir konu açtım perşembe gününden beri onay bekliyor yeni bir konu açamıyorum açtığım konu kaldırıldı onay bekleyen bir konum bulunduğu için bu konuda yardımcı olursanız paylaşabilirimYok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.
tamam reisYok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.
reis peki bu skin hilesini nasıl yapcaz yani soldakini sağdakiyle değiştirin demişsinde ben pek anlamadım daha detaylı anlatabilirmisin?Yok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.
reis cidden şuna bir cevap ver ben senin dediğin herşeyi yaptım fakat cheat engine değerleri bulmuyor neden böyle oluyor bir bilgin varmı?Yok hocam olmaz hileyle alakası yok dediğim olayın bilmiyorsan hiç girişme forumda aktif bypass olmadığı için örnek gösteremiyorum malesef.
aga ekstra uygulama ile yapabilirsin gameloopa yükleyipArkadaşlar Mobile cihazlarda görüyorum böyle PUBG Mobile skin hilesi yapıyorlar bunu emülatörde yapmak mümkün mü bir de varsa hangi hileyle olur?