Pubg mobile smart gaga ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam hepinize beyler konumu söyleyecek olursam benim bilgisayarım pek iyi değil gameloop memu vb emülatörlerde 10 fps zor alıyor eskiden smart gagadan oynuyordum fakat şimdi oynamayı deneyince daha oyuna girmeden hemen 10 yıllık ban atıyor sebebini bilmiyorum araştırdım bulamadım belki aramızda bilen vardır mecburen smart gagadan oynamak lazım anca ordan kasmadan oynayabiliyorum oda banlıyor belki içinizden bilen vardır şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Üye
5 HİZMET YILI
knk şöyle diye bilirim çok normal ban yemen eskiden açtıysan smargagada kırıntı kalmıştır ve banned bu kadar çok hile kullandım oy yüzden bilgiliyim bilgisiyarına bağlanmadan birşey söyliyemem

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka hilelik bi durum yok ssd aldım yeni sıfır hile lazım degil zaten asla girmem ama kasmasın yeter ama onuda banlıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zaten hile gameloop ile uyumlu başka emulatorden girmeyi denersen ban atar tabi

Graphic Designer
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
3 Gün'dür EzPugm Kullanıyorum Full Belli Ettim Ban Yemedim. FPS Sorununa Gelecek Olur isek Bilgisayar Kasanı Temizlemen Lazım. Ek Olarak Harddisk'i Boşalman Lazım Laptop İse. Güç Kaynağını Dengeli Moda Almanı Öneririm.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Önceden yerel diskine ait bazı kalıntılar vardır. Önce bütün Tencent ile alakalı olan dosyaların hepsini temizle. Tabi bu sırada SmartGaGa dosyaları da dahil olmak üzere bilgisayarından kaldır. Ardından Cmd Yönetici olarak çalıştırın ve u komutları sırasıyla yazın ve her komuttan sonra enter tuşuna basın: ipconfig /flushdns, ipconfig /release, ipconfig /renew, exit. Tamamen temizledikten sonra Bilgisayarınızı kapatın ve modemin de fişini çekerek 20 saniye bekledikten sonra takıp bilgisayarı açarak dosyaları yeniden kontrol edin. Herhangi bir kalıntı yok ise SmartGaGa'yı yeniden temiz bir şekilde kurarak deneyin. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
başka uygulama zaten direk ban sebebi kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...