Pubg mobile şüpheli skor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobile şüpheli skor nedir en fazla kaç olması gerekir sınırı aştığında ne yapmalıyım ?

penta55

P
Kanka bir maçta en fazla 25 kill falan veya hadi çok vurdun diyelim 30 kill olsun ondan fazlası şüpheli ne yapmalısın diğer maçlarında daha pasif oyna belli etmeyerek

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şüphe skoru killerden ibaret değil misal duvara bakıyorsun ve duvarın arkasında bir adam var ,hile yazılımı puanını arttırıyor
20-50 arası iyi de 50 üstü sıkıntılı dostum ben bi seferinde 100 score'a ulaştım ve oyun sonrası ban yedim yani ona göre dikkatli ol

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kanka bir maçta en fazla 25 kill falan veya hadi çok vurdun diyelim 30 kill olsun ondan fazlası şüpheli ne yapmalısın diğer maçlarında daha pasif oyna belli etmeyerek
anladım teşekkür ederim
sıralamada fatih de bir adam da 52 kill gördüm bence skoru önemsemiyorlar
o kadar kill almıyorum zaten max 10
şüphe skoru killerden ibaret değil misal duvara bakıyorsun ve duvarın arkasında bir adam var ,hile yazılımı puanını arttırıyor
20-50 arası iyi de 50 üstü sıkıntılı dostum ben bi seferinde 100 score'a ulaştım ve oyun sonrası ban yedim yani ona göre dikkatli ol
açıklayıcı olmuş çok tşekkür ederim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
skor önemli değil knk , ne kadar report yersen okadar çok kontrol ediliyosun ondan dolayı daha çok ban yiyosun , birsürü pubg mobile çarım banlandı , tecrübeme dayanarak bunu diyebilirim :ensarcry:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I think that what matters is killing and winning for the best score, because if you kill and you don't win you don't add to anything

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
skor önemli değil knk , ne kadar report yersen okadar çok kontrol ediliyosun ondan dolayı daha çok ban yiyosun , birsürü pubg mobile çarım banlandı , tecrübeme dayanarak bunu diyebilirim :ensarcry:
O zaman hile yokmuş gibi oynamalıyım aha adam gördüm vurayim çabasına girmemem gerekiyor değil mi
ABİ TEK MAÇ DA 430 SKOR PUANIM ARTTI BAN YEMEDİM 20 SKOR PUANIN DA BANLANDIM
Şans işte demekki skorla alakalı birşey değil belli etmemek gerekiyor
40 50 kill alınca o sorunu verıyor
O kadar kill alamıyorum zaten :)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
oynadıgın oyunların ortalamasını alıyor diye biliyorum yani öyle okumuştum mobile oynadıgım zamanlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...