Üye
Arkadaşlar oyuna tekrardan başladım ve şöyle keyif alabileceğimiz hilesiz hilesi olan fazla belli etmeden mikrofonu olursa iyi olur farketmez zaman geçirmek için şu anda gelebilen olursa eklerim
Yeniden başladığım için rankım biraz düşük ama baya oynamışlığım var pubg mobili sıkıntı olur mu ?Flox dostum ekliyebilirsin
all most players use hack so we hot bit a hacker as normal player so i use hackMy rank is a bit low because I started again, but I have played quite a bit of pubg mobile.
ands you also add me we play both to gtrYou can add Yurish, man, we can go together
Kardeşim gördüysen belli etmeden olabilir demişim yani hile olmuycak demedim farketmez benim içinhile sitesinde hilesiz pubg mobileci mi bulacaksin knkm
Kardeşim ekliyorumYurish ekleye bilirsin dostum birlikte gire biliriz
Ben önceden kullanıyordum ban yediğim için kullanmıyorum artık dostumhilesiz zor peki sen hileli misin![]()
I want you to eat chicken by using the ones here.Arkadaşlar oyuna tekrardan başladım ve şöyle keyif alabileceğimiz hilesiz hilesi olan fazla belli etmeden mikrofonu olursa iyi olur farketmez zaman geçirmek için şu anda gelebilen olursa eklerim