- Konuyu başlatan
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
xiaomi dostum,telefon hilesi varsa gercekten cok makbule gecer inanTelefon modelı ne yardımcı olabılırım
xiaomi dostum,telefon hilesi varsa gercekten cok makbule gecer inanTelefon modelı ne yardımcı olabılırım
en iyisi pc den emülator ile mobile oynayarak hile açmakArkadaslar 3-4tane hile denedim,ban atiyor telefondan.Esp tarzi,sadece radarda ban atmiyan bir hile varmi bildiginiz? forumda var arastir gibi cumleler kurmayalim lutfen,uzun zamandir forumdayim.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim,simdiden vakit ayirip yazan arkadaslar icin tesekkur ederim
kankam esp arıyorum ben ya,atarsan cok sevinirimbulusam burda paylas bende arıyorum bende sadece esp var ıstersenız atayım![]()
aynen dostum,bende baya bi denedim.yaklasık denediğim 8-9çeşit oldu,oyun bitene kadar mutlaka banı veriyor.Bakalım arayış içindeyizHocam mobilde hile deneyimlemiş biri olarak sana söyleyeyim, ilk oyunun ortasında ban yiyiyorsun. Kim benim hilem ban artırmaz derse yalan söylemiş olur. Özellikle mobil kısmı hile işini sıkı tutuyor.
Umarım adam akıllı bir tane bulunuraynen dostum,bende baya bi denedim.yaklasık denediğim 8-9çeşit oldu,oyun bitene kadar mutlaka banı veriyor.Bakalım arayış içindeyiz
bunu kullandım banlandım. denemeyin hızlı banKanka telefondan hile yapacaksın ama telefon sürekli banyiyor en azından yan hesap açmanı öneririm ve link buradan bakabilirsin baska bir arkadas paylasım yapmıs https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hilesi-sezon-13-guncel-calisiyor.133018/
kankam o programda hiçbirşey acmasan bile oyun sonu görmeden banlanıyorsunbunu kullandım banlandım. denemeyin hızlı ban
aynen o seri ban atıyor kankabunu kullandım banlandım. denemeyin hızlı ban