Onaylı Üye
Hileden değildir sistemsel genel olarak bilgisayarı formatladıysan önceden yaptığın fps ayarları dosya ayarları kayboluyo.Yada formatlayanı iyi seçmen lazım çok kötü format atabiliyorlararkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
Youtubede bayağı fps dosyaları ile ilgili bildirmeler var 10a yakın video izliyip uygulayıp bi nebzede olsa fps arttırabilirsin sağlıcakla kalarkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
hangi emülatör hocamarkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
driverlarını tam indirdinmi knkarkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
kanka driver tam olmasa bile okadar bi düşüklük yaşıyacağını sezmedim.Zaten formattan sonra öyle olduğunu söylüyor arkadaşdriverlarını tam indirdinmi knk
bendede aynı sorun oldu format attıktan sonra ekran kartlarını güncelledim youtubeden izleyerek bir kaç ayarda yaptım kasma sorunu geçtiarkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
emilatörünün ayarlarını düşürmeyi denearkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?