Hileyi kullanıyor musun?arkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
kullanıyorum ama kullanmasam bile aynıHileyi kullanıyor musun?
excessive muscle problemWhat kind of problem you are facing ?
O zaman sorunun sistemsel. PUBG ile aram olmadığı için çözümü bende yok. Umarım sorununu çözebilirsin. İyi forumlar.kullanıyorum ama kullanmasam bile aynı
Post automatically merged:
excessive muscle problem
Ekli dosyayı görüntüle 44616
yapacak bir şey yokhile ban atmaya basladı yine 10 yıl dikkat edin.
kral benım pc ıyı olmasına ragmen droplar oluyor oyuzden bende telefondan oynuyorum çözum bulursan ozel olarak konusabılırız ıyı forumlararkadaşlar önceden tencent emülatör de kasma sorunu yaşamıyordum şimdi ise daha yeni format olmasına ragmen fazlasıyla kasıyor bi bilgisi lan varmı
aynen anlayamdım bende kralkral benım pc ıyı olmasına ragmen droplar oluyor oyuzden bende telefondan oynuyorum çözum bulursan ozel olarak konusabılırız ıyı forumlar
Emulatör sıkıntılı olduğundan drop girmekte. Benim sistemimde kat kat iyi fakat telefonda drop olmamasına rağmen bilgisayarda droplar oluyor.kral benım pc ıyı olmasına ragmen droplar oluyor oyuzden bende telefondan oynuyorum çözum bulursan ozel olarak konusabılırız ıyı forumlar
did u use the latest version?friends I wasn't having a problem with tencent emulator before, but now it is more recent format, do you have any information?