PUBG Mobile Tencent sByte Hilesini Yapamayanlar İçin Kesin Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende de hile açılmıyordu fakat uzun uğraşlar sonucunda başardım. İlk olarak c++ güncel sürümünü indirin ve kurun ardından directx 11 indirin ve kurun. Bu işlemleri yaptıntan sonra ise;

1- Tencent Gaming Buddy emulatorü silin ve tekran yükleyin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yükleyebilirsiniz
2- Emulator indikten sonra güncelleyin oyuna giriş yaptıktan sonra her şeyi kapatıp bilgisayarınıza restart atın
3- Restart attıktan sonra bütün anti-virüs programlarını kapatın
4- Oyuna giriş yapın ana menüye gelince eğitim maçına girin ve orada bekleyin
5- Ardından MemuryUI yı açın ve PUBGM hilesini başlatın key kısmına "MemoryHackersORG" yazın
6- Ardından başlattığınızda 4-5 saniye sonra açılacaktır açılmaz ise home tuşuna basmayı deneyin

Windows 7 Kullanıcıları içinde bir çözüm var;

1- Windows tuşuna basın ve arama kısmına "aero" yazın ve "Saydamlık ve diğer görsel efektler" kısmına tıklayın
2- İleri dedikten sonra bir yükleme ekranı gelecektir dolduğunda ise tamam deyip kapatın
3- Oyuna girin ana menüde beklerken hileyi açın sarı yazı gelip ardından da menü gelecektir

Evet çözümler bu kadar kendim araştırarak buldum oyunun keyfini çıkarın İyi Oyunlar.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
reis bişey dicem win7 de zaten saydamlığı felan kendi yapıyo hileyi açtığnda olmayanlardamı varmış bende tekte oldu

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Moruk Öldükten Sonra Adamları Göstermio Takım Arkadaslarına İnfo Veremiom Onu Nasıl Yapıcam
Post automatically merged:

Bide Arada Bi Bug Oluyo Adamları Göstermio

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Windows 7 de Start a basınca menü gelmiyor. Yazdığının hepsini yaptım ama yok gelmiyor. Windows 10'da ama hiç sıkıntısı yok.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile açılıyor biraz durdukdan sonra kendiliğinden kapanıyor,sorun ne olabilir sizce
Post automatically merged:

pc im win 7 hile açılıyor güzelde çalışıyor ama 2 dk sürmeden kendiliğinden kapanıyor sorun ne olabilir?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Windows 7 de Start a basınca menü gelmiyor. Yazdığının hepsini yaptım ama yok gelmiyor. Windows 10'da ama hiç sıkıntısı yok.
Benim pc win 10 açılıp kapanma durumunu bilmiyorum sadece kendi yöntemlerimle bulduğum çözümleri yazdım

Üye
7 HİZMET YILI
oyunun yanda açılan hile panelini nasıl türkçeleştire biliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...