Bende de hile açılmıyordu fakat uzun uğraşlar sonucunda başardım. İlk olarak c++ güncel sürümünü indirin ve kurun ardından directx 11 indirin ve kurun. Bu işlemleri yaptıntan sonra ise;
1- Tencent Gaming Buddy emulatorü silin ve tekran yükleyin
2- Emulator indikten sonra güncelleyin oyuna giriş yaptıktan sonra her şeyi kapatıp bilgisayarınıza restart atın
3- Restart attıktan sonra bütün anti-virüs programlarını kapatın
4- Oyuna giriş yapın ana menüye gelince eğitim maçına girin ve orada bekleyin
5- Ardından MemuryUI yı açın ve PUBGM hilesini başlatın key kısmına "MemoryHackersORG" yazın
6- Ardından başlattığınızda 4-5 saniye sonra açılacaktır açılmaz ise home tuşuna basmayı deneyin
Windows 7 Kullanıcıları içinde bir çözüm var;
1- Windows tuşuna basın ve arama kısmına "aero" yazın ve "Saydamlık ve diğer görsel efektler" kısmına tıklayın
2- İleri dedikten sonra bir yükleme ekranı gelecektir dolduğunda ise tamam deyip kapatın
3- Oyuna girin ana menüde beklerken hileyi açın sarı yazı gelip ardından da menü gelecektir
Evet çözümler bu kadar kendim araştırarak buldum oyunun keyfini çıkarın İyi Oyunlar.
1- Tencent Gaming Buddy emulatorü silin ve tekran yükleyin
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
yükleyebilirsiniz2- Emulator indikten sonra güncelleyin oyuna giriş yaptıktan sonra her şeyi kapatıp bilgisayarınıza restart atın
3- Restart attıktan sonra bütün anti-virüs programlarını kapatın
4- Oyuna giriş yapın ana menüye gelince eğitim maçına girin ve orada bekleyin
5- Ardından MemuryUI yı açın ve PUBGM hilesini başlatın key kısmına "MemoryHackersORG" yazın
6- Ardından başlattığınızda 4-5 saniye sonra açılacaktır açılmaz ise home tuşuna basmayı deneyin
Windows 7 Kullanıcıları içinde bir çözüm var;
1- Windows tuşuna basın ve arama kısmına "aero" yazın ve "Saydamlık ve diğer görsel efektler" kısmına tıklayın
2- İleri dedikten sonra bir yükleme ekranı gelecektir dolduğunda ise tamam deyip kapatın
3- Oyuna girin ana menüde beklerken hileyi açın sarı yazı gelip ardından da menü gelecektir
Evet çözümler bu kadar kendim araştırarak buldum oyunun keyfini çıkarın İyi Oyunlar.
Son düzenleme: