es filedeki dosyaları topluca silemiyor muyuz ya tek tek zor oluyor
reis ben mh pugm bypass 1.4.4 ü kullanıyorum ama çektiğin videoda önceki sürümler mevcuttu sanırımBir dosyayı seçtikten sonra yukarıda Select All çıkıyor. Oradan hepsini silebilirsin. İyi forumlar
reis ben mh pugm bypass 1.4.4 ü kullanıyorum ama çektiğin videoda önceki sürümler mevcuttu sanırım
benim girdiğim ekranında memory hacker logosu varken çektiğin videoda cerberus logosu vardı o yüzden diyorumHayır 1.4.4 güncel sürüm kullanıyorum. Videoda zaten oyuna girdiğimde görülüyor. Ben herhangi bir hile kullanmıyorum sadece Bypass
ana ekrana gelip f9 yap ayarlar/apps dosyasına girince ordan clear data yapıp kaldırabiliyorsun iyi forumlar.Pek bişey anlamadım ama ben şuan banlanmadım şimdi giricem bypass + wallhackli ban yersem bunları uygularım fakat emülatörde o 2 apk dsoyasını kaldır demişsin onlar kalkmıyor
eyvallah şuan bypass + wallhack açtım kullanıyorum inşallah ban yemem inşallah sizin hesaplarınızda ban yemez inşallah ban yiyen arkadaşlarımın hesapları geri açılır emeklerimiz boşa gitmez zamanımız boşa gitmez inşallah.Amin Amin.ana ekrana gelip f9 yap ayarlar/apps dosyasına girince ordan clear data yapıp kaldırabiliyorsun iyi forumlar.
Pek bişey anlamadım ama ben şuan banlanmadım şimdi giricem bypass + wallhackli ban yersem bunları uygularım fakat emülatörde o 2 apk dsoyasını kaldır demişsin onlar kalkmıyor
gece 1 de olduğuna eminsin demi çünkü oyun saati normal saatten 5 saat ileride bilgin olsun genelde 10dk atarArkadaşlar 3 aydır ban yiyip verileri silip temizliyordum giriyordum ban kalkıyordu
Bugün ban yedim Herşeyi denedim gece 1 de hesap açılacak anlamadığım neden böyle oldu
Arkadaşlar 3 aydır ban yiyip verileri silip temizliyordum giriyordum ban kalkıyordu
Bugün ban yedim Herşeyi denedim gece 1 de hesap açılacak anlamadığım neden böyle oldu
Maça girdim rozhoku temizledik veri değişimi dedi vee saat 4:50 gibi açılcak hesabıbım şimdi senin dediklerini yani uygulamaları kaldırıcamAslında çok basit bir işlem oyuna girdiğin zaman tutulan log ve id kalıntlarını bir nevi silerek sıfırmış gibi başlıyorsun. Ek olarak @oguzhansari 'nin dediği gibi kaldırma işlemi o şekilde oluyor. Kaldırmasan da olur sıkıntı çıkmaz. Umarım hiç ban yemezsin bende hiç yememiştim dün gece 10 dakika attı işlemlerden sonra şu ana kadar bir problem yaşamadım. İyi forumlar
Dostum öncelikle %temp% ve Prefetch dosyalarını temizledim. Xposed.apk ve Cerberus 1.4.4 apk'larını emulatörden önbelleğini ve ardından uygulamaları kaldırdım. Ve son olarak senin videonda ki aşamaları yapacağım fakat emulatöre o Es dosya yöneticisini nasıl indireceğiz ?
04.50 dediğine bakma oyun saati gerçek saatten 5 saat öndedir 10dk lık ban yemişsin sen hesabın şuan açık ve aktiftir iyi forumlar.Maça girdim rozhoku temizledik veri değişimi dedi vee saat 4:50 gibi açılcak hesabıbım şimdi senin dediklerini yani uygulamaları kaldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?