kanka sadece güncellemede değil ki araba sürme tuşları falan da gidiyor arabaya biniyorum inemiyorum falanYENİ güncellemeden dolayı oldu biraz beklemek gerekiyor
ilk gün sıkıntısı dostum herkeste aynı dert var yılardır bu böle ilk güncellemede herzaman tuşlar gider 1 2 gün bu sıkıntı sürer sonra ufak bi güncelleme ile düzeltilirkanka sadece güncellemede değil ki araba sürme tuşları falan da gidiyor arabaya biniyorum inemiyorum falan
bir çözümü yok die biliyorum genel bir sorunkanka sadece güncellemede değil ki araba sürme tuşları falan da gidiyor arabaya biniyorum inemiyorum falan
güncelleme haricinde de arabadan inme tuşum falan çalışmıyor sıfırla yapmama rağmen (gameloop kullanıyorum)ilk gün sıkıntısı dostum herkeste aynı dert var yılardır bu böle ilk güncellemede herzaman tuşlar gider 1 2 gün bu sıkıntı sürer sonra ufak bi güncelleme ile düzeltilir
kankacım aynı şeyden bahsediyorum arabadanda inmez arabayada binmez bunlar oyunun android bir oyun olmasandan kaynaklı sıkıntılar.güncelleme haricinde de arabadan inme tuşum falan çalışmıyor sıfırla yapmama rağmen (gameloop kullanıyorum)
sen güncellemenin ilk birkaç günü böyle olur diyorsun ben de diyorum ki güncelleme haricinde de oluyor diyorum kanka aynı şeyden bahsediyorum diyorsunkankacım aynı şeyden bahsediyorum arabadanda inmez arabayada binmez bunlar oyunun android bir oyun olmasandan kaynaklı sıkıntılar.
umarım olur adam akıllı bir şey söyleyen ilk kişisin eyvallahOyunun kaynak paketlerini yükle düzelmezse oyun ici ayarlardan tuşların saydamlığını artır
yok kanka ben ayarlarla hiç oynamıyorum ki bozulmasın diye ama bozuluyorvalal ben birkere ayarladım güzelce kayıt ettim gitmedi ondan sonra ama bence ayarları yanlıslıkal bozuyor oalbilrisin
neyi nereden sıfırlıyoruz kanka?knk yapabileceğin bişi yok ya sıfırlıcan ürekli ben öyle yapıyom