PUBG Mobile UC Hilesi [2022]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
böyle birşeyin imkanı yok sadece sayı olarak değiştirilebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
UC vb hileler bir nevi para hırsızlığına giriyor sıkıntılı bir iş olmadığını düşünüyorum çoğu hackerlar bile cc patlatım satın alıyorken bazıları UC hilesi demesi biraz saçma gibi :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Para elmas altın gibi oyundaki paraların hilesi olmaz düşünenlerde hile olayına yeni girmiş kişilerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
pubg mobile uc hilesi,pubg mobile uc hack,pubg mobile uc cheat,pubg mobile uc hilesi var,pubg mobile uc hilesi var mı ? ,android pubg, pubg mobile uc hilesi var mı,telefon pubg

Herkesin beklediği konu geldi. Pubg mobile oyununda UC hilesi var mı ? UC hilesi varsa nasıl yapılıyor ? UC hilesi mümkün mü ? Bugünki yazımda bu konulara değinmeye çalışacağım... Haydi başlıyalım.

wp6666981.jpg

Hepimizin bildiği gibi son günlerde çeşitli sosyal paylaşım platformlarında (Youtube, facebook vb.), pubg mobile oyunu için uc hileleri paylaşılıyor. Bundan dolayı böyle bir konu açma gereksinimi duydum. Öncelikle pubg mobile uc hilesi var mı diye konuşmadan önce dilerseniz öncelikle pubg mobile oyununda uc ne işe yarar, uc nedir bu soruları cevaplıyalım.
Öncelikle, genellikle her ücretsiz çevrimiçi oyunlarda olduğu gibi pubg mobile oyunu içerisinde de oyuncuların kullanabileceği bir para birimi mevcuttur. Bu para birimine UC denir. Her ne kadar Pubg mobile oyunu free to play olsa da, bir şekilde şirketin oyun üzerinden gelir elde etmesi gerekmektedir. Bundan dolayı UC ile kıyafet & silah kostümleri gibi oyun içerisine etki etmeyecek, sadece görüntü amaçlı oyun içi itemler satılmaktadır. İşte tam bu yüzden, son zamanlarda herkes Pubg mobile uc hilesi arıyor. Artık uc nin pubg mobile içerisinde kullanılan oyun içi para birimi olduğunu öğrendiğimize göre, artık hilesi ile ilgili konuşmaya başlıyabiliriz.

Sadece pubg mobile için değil, genel olarak online oyunlar için konuşursak, günümüzde hiçbir şekilde "hiçbir türlü" online oyunlarda altın,elmas gibi oyun içi para birimleriyle ilgili hile yapmak mümkün değildir. Burada önemli olan kriter, oyunun online olmasıdır. Çünkü online oyunların hepsinde, oyun içi para gibi önemli değerler server taraflıdır. Yani siz kendi cihazınızda (bilgisayar,telefon vb) ne kadar oyun içi para biriminin değerini değiştirirseniz değiştirin, server tarafına müdahale edemediğiniz için, yaptığınız değişikliklerin hiçbir önemi olmayacaktır. Bu durum pubg mobile için de geçerlidir.

Kısacası, internette Pubg Mobile Uc hilesi adı altına paylaşılan programların tamamı virüstür. Bunun istisnası yoktur. Bundan dolayı lütfen bu tür kendini sınırsız pubg mobile uc hilesi gibi tanıtan programları indirip bilgisayarınıza virüs bulaştırmasına sebep olmayın. Tekrar söylüyorum, hiçbir şekilde pubg mobile uc hilesi mümkün değildir. İmkansızdır. Aksini iddia eden kişi bilgisayarınıza virüs & keylogger bulaştırmaya çalışıyordur.

Herkese iyi forumlar.

Bi ara valodada yapıyorlardı :D

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
can you explain to me with english i may help you

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi an oluyor sandım öyle bi daldım ki konuya ama çok yararlı bilgi teşekkür ederim dostum ellerine sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
insanları bu konuda bilgilendirmen gerçekten takdir edilecek bir davranış güzel paylaşım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
i love infero helmet but have no chance

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Online oyunlarda para hilesinin yapılamayacağını bilmeyen yoktur herhalde. Yani oyunun sunucularını falan hacklemeniz lazım :D.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
çoğu oyunda buna benzer para hilesi falan paylaşıyolar yalan olduklarıda biraz dikkatli izledikçe anlaşılıyor

Bilişim Uzmanı
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bu tarz uc hilesi diye piyasaya sürülen çoğu program ve gösterim kesinlikle trojan virüs içermektedir. Ve sizi bir kaç uc için kandıranlara ekmek kapısı açmış olursunuz. Adamlar tüm bilgilerinizi ele geçiriyor sizin haberiniz yokken bazı online hesap satma sitelerinde hesaplarınızı satılığa çıkarıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konu başlığını görünce dedim ohaaa olamaz :D konuyu hortlatmışız zannedersem. Sanmıyorum bu tarz birşey olacağını , adamlar kendi sunucularında tutuyordur

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkler eskiden var sanardım öğrendimki online oyunlarda para hilesi yokmuş :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güzel bilgilendirme umarım bundan sonra böyle şeylerle hayallere girip boşa zamanınızı harçamazsınız. nice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...