Üye
Lütfen en kısa sürede pubg mobile uç hilesi gelsin
Aynen pubg dosyalarını incelerken öyle bir şey gördüm diye hatırlıyorum. Hesap ban olayını inceliyordum kaldirabilirmiyim diye karşıma çıkmıştı es filedeHer UC satın aldığınızda bu sisteme yollanıyor. Sistem eğer paranın geldiğini tespit ederse ID'nize açılmış dosyaya UC'yi ekliyor. Eğer bu UC'yi harcarsanız sistemden de silinir. Oyunda para kazandın diyelim 200 oyun parası. Bu senin dosyana ekleniyor. Her yaptığın hareket kayıtlara kaydedilir. Kısaca imkansız.
Aynen Katılıyorum Ödeme Bilgileri Vs Kişisel Bilgilerin Korunması Kanununa Göre Gizli Dahi Olsa Saklanır Yani Kredi Kartı ile Ödediğinde Hangi Banka Kartı İle Ödediğin Filan e Haliyle Böyle Bir Ödeme Girişi Olmadığı Halde Hesabinde UC Görünüyor Bunu Tespit Etmeleri Zor Değil Yaptığını İddia Eden Programları İnternette Bulabilirsin Ama İnanma Derim Birgece Ansızın Profiline Giremeye BilirsinHer UC satın aldığınızda bu sisteme yollanıyor. Sistem eğer paranın geldiğini tespit ederse ID'nize açılmış dosyaya UC'yi ekliyor. Eğer bu UC'yi harcarsanız sistemden de silinir. Oyunda para kazandın diyelim 200 oyun parası. Bu senin dosyana ekleniyor. Her yaptığın hareket kayıtlara kaydedilir. Kısaca imkansız.