Onaylı Üye
FAKE. madem sinirsiz uc yapma hilen var niye %2 sanslik item cikinca cok seviniyorsun dimi? her türlü cikarirsin zaten. yok cok istiyordum yok cok iyi oldu felan bence gercek parayla 1 kere almis. insanlari kandiriyor. inandirici olmasi icin 5-10 kere uc almasi lazim. masaüstündeki dosyaların isimlerine bak cogunu ingilizce yazmaya calismis yazamamis. lisance key nedir ya. ingilterenin hangi köyünde öğrendin sen ingilizceyi. madem ingilizcen yok zorlama dimi. ingilizce bilmeyen bilisim güvenlik uzmani mi olur. hacking programs diye klasor var masaustunde. nerden ogrendin bunlari turkce kaynak yok cunku. kaliLinux dururken windows platformunda ne hacki yapiyorsun sen. ses tonundan zaten nasil bir cahil oldugun anlasiliyor. kendi gibi cahilleri kandiriyor. anca cahilleri kandirirsin zaten. aslinda mail uzerinden bi phishing yapapip bi güzel rezil etmek var ama ben bu isi cimere birakacam. cimere şikayet edecegim aksama. isim soyisim banka hesap numaraları hepsinin ekran görüntülerini ve önbellegini aldım. 3-5 kurus icin dolandırıcılık yapmak neymis para/hapis cezasi kesilince anlar artık..
Son düzenleme: