Pubg Mobile UC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
FAKE. madem sinirsiz uc yapma hilen var niye %2 sanslik item cikinca cok seviniyorsun dimi? her türlü cikarirsin zaten. yok cok istiyordum yok cok iyi oldu felan bence gercek parayla 1 kere almis. insanlari kandiriyor. inandirici olmasi icin 5-10 kere uc almasi lazim. masaüstündeki dosyaların isimlerine bak cogunu ingilizce yazmaya calismis yazamamis. lisance key nedir ya. ingilterenin hangi köyünde öğrendin sen ingilizceyi. madem ingilizcen yok zorlama dimi. ingilizce bilmeyen bilisim güvenlik uzmani mi olur. hacking programs diye klasor var masaustunde. nerden ogrendin bunlari turkce kaynak yok cunku. kaliLinux dururken windows platformunda ne hacki yapiyorsun sen. ses tonundan zaten nasil bir cahil oldugun anlasiliyor. kendi gibi cahilleri kandiriyor. anca cahilleri kandirirsin zaten. aslinda mail uzerinden bi phishing yapapip bi güzel rezil etmek var ama ben bu isi cimere birakacam. cimere şikayet edecegim aksama. isim soyisim banka hesap numaraları hepsinin ekran görüntülerini ve önbellegini aldım. 3-5 kurus icin dolandırıcılık yapmak neymis para/hapis cezasi kesilince anlar artık..

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
videoyu görmeye ihtiyacım yok scam olduğu ortada zaten paranızı böyle şeylere kaptırmayın böyle videoların montaj olmasına gerek yok sen videoyu çekerken arkadaşınla arkada konuşuyorsun örnek olarak dc den senin sesini duyuyor önce uc sini gösteriyor daha sonra programı açıyor ve uc göndermiş gibi yapıyor arkadaşın arkada sesini duyuyor ve gerçek uc satın alıyor kodu gidiyor ve uc geldiğini söylüyor zaten para yatıracaklardı ve üstüne neden para kazanmayalım demişler ve böyle bişey uydurmuşlardır diye düşnüyorum.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum böyle bir şey yok , boşuna kanmayın paranız çöpe gider.

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hala bunlara kanan var mı:(

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bana da Atar mısın
Bu Hileyi Yapmak İçin Database e Falan Girmek Gerek Acaba Nasıl Yaptı Diye Merak Ettim

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
banada atarmısın kuralsız degilse

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yapan kişinin adı kuralsız ve boş beleş adamın tekidir.Bu adama inanıyorsanız birşey demeye gerek yok zaten :)

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler Adamı İzledim Videoyu 40 kez kesmiş

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu kuralsızı dinlemeyin yalan hesabınız gider

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cidden türkler dolandırılmaktan bıkmıyor akıl var mantık var eğer adam o uc hilesini yapsaydı satarmıydı ? elinde 300 dolarlık ucler var akıl var mantık var. Adam telefondan veya pc den kendisine uc yatırıyor.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kuralsız denen ibne dolandırıcının teki amk malsınız olum siz :D

Küfür yok ama rapor var... !

Visual Basic ve Delphi derslerini bir günde gören ufacık çocuklar bile bu temayı hazırlayabilirler iken sen böylesine Global bir oyun için UC hilesi mi yapmışsın. Oy kuralsız coder'im benim :D İnanmayın bu tarz saçmalıklara, videoyu yavaşlatınca zaten tıklaması ile işlem saniyesi arasında ki ufak kaymayı da fark edersiniz. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...