Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aktif olarak çalışan hack var sitede ama senin deiğin no recoil yani geri tepmeyi kaldırma yok. Olsada büyük olasılıkla bir iki maçta banlanırsın. Aim bot kullan ama no recoil kullanma tavsiye etmiyorum. Ayrıca sana bi tüyo vereyim aim bot kullanırken hafif makineli silahları kullan UMP gibi. Geri tepmeleri çok az ve atış hızları yüksektir yakın ve orta menzilde kesinlikle işine yarar
Pubg mobile oynadığım dönemde vardı şuan var mı bilmiyorum ama önceden Logitech ghub yazılımı olan pclerde röntgen hilesinin yanında sekmeme de geliyor diye hatırlıyorum
Kimse yok diyor ama ölüm kameralarından izlediklerimiz farklı şey diyor. Adamlar dağdan daha ne spreyler atıyorlar, imkansıza yakın spreyler. Hatta onları geçtim yayıncıların spreylerine bak, yok aga onlar sekmemesiz o şekilde atması imkansız. dikeyi bir şekilde idare edersin ama o yataydaki mmlik sekmeyi hiçbir ayarla sıfırlayamazsın hile olmadan. Demek ki var, lakin olay free boyutta değil. Az bir kesim bu işin pastasını yiyor, kimsede eskisi gibi obbden vs sekmeme yapamıyor veya yaptığını da paylaşmak istemiyorlar.
Bu arada sekmemelerin banlattığını kabul etmiyorum, free fixlenmişler banlatıyor olabilir. ölüm kamerasından sıfır sekmemeyle bizi vuran adamı reportladım. ingilizcede yazdım reporttan ama sonuç hile bulunamadı oldu.
Tek bir gerçek var, sanal hayattada gerçek hayatta olduğu gibi parası olanların aga olduğu, klas olduğunu gerçeği.