1 Mar 2022 #1 yrmklk Süper Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 745 Çözümler 7 Tepki puanı 45 Ödüller 8 6 HİZMET YILI Emülatörde girerken bu sorunu alıyorum bir iki videoya baktım VPN'le denedim düzelmedi. Sildim tekrar yükledim düzelmedi. Aynı sorunu yaşayıp çözebilenler çözümünü yazarsa sevinirim. Moderatörün son düzenlenenleri: 1 Mar 2022
Emülatörde girerken bu sorunu alıyorum bir iki videoya baktım VPN'le denedim düzelmedi. Sildim tekrar yükledim düzelmedi. Aynı sorunu yaşayıp çözebilenler çözümünü yazarsa sevinirim.
Çözüm U U uhpep 1 Mar 2022 Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil.
Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil.
1 Mar 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil.
1 Mar 2022 Konuyu başlatan #3 yrmklk Süper Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 745 Çözümler 7 Tepki puanı 45 Ödüller 8 6 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil. Genişletmek için tıklayın ... Deniyicem hocam teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil. Genişletmek için tıklayın ... Deniyicem hocam teşekkürler
1 Mar 2022 Konuyu başlatan #4 yrmklk Süper Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 745 Çözümler 7 Tepki puanı 45 Ödüller 8 6 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil. Genişletmek için tıklayın ... Oldu reis sağolasın Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Hocam öncelikle gameloopu tamamen silin ve burdan tekrar yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra oyunu google play üzerinden yükleyin gameloopun içinden değil. Genişletmek için tıklayın ... Oldu reis sağolasın