Çözüldü PUBG Mobile v1.0 Güncellemesi - Hile Hata Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Başlıkta özetlemeye çalıştığım gibi, PUBG Mobile v1.0 güncellemesini yaptıktan sonra " [Something is wrong / CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL] " şeklinde bir hata alıyorum. Sanırım bu yüzden hile çalışmıyor. 2 gündür kullanıyordum sorunsuz bir şekilde, sanırım oyuna update geldiği için hilenin de update edilmesi / bir üst versiyonunun çıkarılması gerek. Var mıdır bir fikri yada çözümü olan? Yoksa hilenin güncellenmesini mi bekleyeceğiz?

Çözüm
Ekran Alıntısı.PNG
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu seferki gğncelleme çok sağlam, resmi pubg mobile sitelerinden okuduğuma göre anti hile bayağı sağlam yazılmış. Admin arkadaşlarımız bu konuda birşeyler düşünür elbet ama biraz zaman alacak hilenin güncellenmesi. Kesinlikle hile güncellemesi olmadan kullanmayınız ban yemeniz garanti söyleyeyim...

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Personelden bir güncelleme beklemelisiniz.
bu seferki gğncelleme çok sağlam, resmi pubg mobile sitelerinden okuduğuma göre anti hile bayağı sağlam yazılmış. Admin arkadaşlarımız bu konuda birşeyler düşünür elbet ama biraz zaman alacak hilenin güncellenmesi. Kesinlikle hile güncellemesi olmadan kullanmayınız ban yemeniz garanti söyleyeyim...
Hileyi 2 gün kullanabildim sadece pek bilgim olmadıgı için konu açma geregi duymustum, bilgilendirme için teşekkür ederim dostlar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...