Uzman Üye
Admin ve kurucular konu yanlış yerde ise kusuruma bakmayın ilk konum şu sürekli aynı konuyu zibilyon kere açıp hilenin ayarlarını yapamayan insanlar deli ettiği için konuyu açıyorum. Buradaki yazılanları uygularsanız en uygun hile ayarlarına kavuşursunuz...
Beyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.
Alert ESP ON
(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)
Offscreen ESP ON
(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)
RANGE 500
(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500
Aimbot ON
Draw Fov OFF
(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)
Smooth X6
(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)(Smooth X6 değilse sapıtır, X6 ise sapıtmaz. )
Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)
(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)
Predict OFF
(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)
Y Axis OFF
(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)
Aim Key RBUTTON
(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)
Awareness ON
SnapLines ESP ON
Health ESP ON
Box ESP ON
Distance ESP ON
State ESP ON
Radar ON
Şeklinde ayarlayarak güzel bir kullanım sağlayabilirsiniz...
Her ayar bölümünün altında SAVE LOAD var ayarınızı ayarladıktan sonra SAVE yaparsanız sürekli ayar yapmanıza gerek kalmaz
[
İYİ OYUNLAR
Beyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.
Alert ESP ON
(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)
Offscreen ESP ON
(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)
RANGE 500
(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500
Aimbot ON
Draw Fov OFF
(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)
Smooth X6
(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)(Smooth X6 değilse sapıtır, X6 ise sapıtmaz. )
Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)
(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)
Predict OFF
(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)
Y Axis OFF
(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)
Aim Key RBUTTON
(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)
Awareness ON
SnapLines ESP ON
Health ESP ON
Box ESP ON
Distance ESP ON
State ESP ON
Radar ON
Şeklinde ayarlayarak güzel bir kullanım sağlayabilirsiniz...
Her ayar bölümünün altında SAVE LOAD var ayarınızı ayarladıktan sonra SAVE yaparsanız sürekli ayar yapmanıza gerek kalmaz
[
- @LeftSpace Tutturursun umarım adminim
- @nader11ndeu Tutturursun umarım kurucum
İYİ OYUNLAR
Son düzenleme: