Seçkin Üye
Her Oyunda Kullan a BilirsinizTeşekkürler PUBG Steamda çalışır mı sizce
how it work can you explain in English please
Ban Riski %0 Gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizAynen pubg mobilede denedim stabil çalışıyor eline sağlık paylaşımın için. Pc pubg de çalışırmı ücretli olan? Birde ban yeme riski nedir ? %100 ban atmıyor mu?
İstediğin Ayarları Yapabilirsin Sana Kalmış Birşeyfotolardaki ayarlarımı yapalım
Ayarlardan Hangi Tuş İle Çalışacağını seç oyuna girip inserte basman yeterlidirayarlar nasıl peki ?? ben fazla anlamamda bu makro ayarından yardımcı olurmusun
Sağolçalışıyor eyw güzel yapmışsın.
Silahın sekmemesini sağlar sen ateş edince silah yukarıya doğru kayıyor ya onu engelliyorReis Bu Makro Ne İşimize Yarar ?
Mouse orta tuşu ile çalışıyor basman lazım Yada ayarlardan tuş atayabilirsinÇalışmıyor yardım edermisin oyunu açtıktan sonra antrenman modunda denedim hiçbir değişimm yok ayarlardan 2x de seçsem aynı red dot da seçsem aynı hile aktıf edildi yazmasına rağmen hiç değişim yok
İstediğin zaman başlatabilirsin adam gördüğün an atadığın tuşa baspeki bu kullanımı nasıl yapıcağım o tuş seçiminden sonra tuşa basılı mı tutmam gerekiyor yoksa bir kere basıp bırakmam mı makro kullanımını pek bilmiyorumda birde bu makroyu oyun başlamadan önce mi başlatmalıyım yoksa oyun açıldıktan sonra mı
teşekkür ederim hallettimİstediğin zaman başlatabilirsin adam gördüğün an atadığın tuşa bas