#NoEnv
SendMode Input
IniRead, IniSuspendKey, Settings.ini, Settings, SuspendKey, F3
Hotkey, %IniSuspendKey%, ~$hkWrite
ScriptON := 1
Gui Color, 33cc80
Gui, Font, s22 bold, arial
Gui, Add, Text, x40 y30 w180 h30 +0x200 vScriptON, Makro Aktif
Gui Show, w240 h100, TepmeMakro
Gui, Submit, nohide
~*$LButton::
Loop
If GetKeyState("LButton") {
Sleep, 8
moveAmount := (moveAmount = 2) ? 3 : 0
mouseXY(moveAmount,2)
}
else
break
Return
mouseXY(x,y){
DllCall("mouse_event",int,1,int,x,int,y,uint,0,uint,0)
}
~$hkWrite:
Suspend, Permit
Suspend, Toggle
if A_IsSuspended=1
{
Gui Color, a32929
ScriptON := 0
GuiControl,, ScriptON, Makro Pasif
}
else
{
Gui Color, 33cc80
ScriptON := 1
GuiControl,, ScriptON, Makro Aktif
}
return
GuiEscape:
GuiClose:
ExitApp
direkt olarak vurmak varken neden mouseyi aşağıya çekmek ile uğraşalım ki aşağı kaydırsanda vurmaz zaten sabit durması gerekiyor bunun için sekmeme şartGüzel bir paylaşım, emeğine sağlık.Lakin dikey sekmeyide halledemeyen adam gitsin mario oynasın yaniOlay basit, hassasiyetini mouse göre ayarlayıp ateş ederken hafif aşağı çekeceksin o kadar yani. Birde şu var, ateş tuşuna ayarlarsan item almada vs hepsinde mouse aşağı kayacaktır çok sıkıntı o.Önemli olan ne biliyor musun? Yatay sekme, hani sıkarken sarhoş dayılar gibi sağa sola doğru gelen crosshairi düzeltme.İşte önemli olan, sekmeyi bir şekilde halletsek varya sekmeme config olsa kullamaya gerek kalmaz. Belki eğitim sahasında saatlerce sadece bu hassasiyetler üzerinde çalışmıştırım yok abi o yatay sekme sıfırlanmıyor.Birkça mmlikte olsa sağa sola kayıyor, zaten hedefi ıskalamak içinde bu yetiyor. Keşke sadece yataydaki sekemeyi kaldıran config yapabilseler...
Dediğim gibi o yöntemde şu sıkıntı oluyor. Sen onu illaki sol tıka atayacaksın, buda senin item seçmende bomba seçip atmanda vs her mouseu sol tık yapmanda aşağı çekme demek oda çok sinir bozucu bir sorun.nasıl yapılacağı belli değil ben yapamadım neyse kalsın
Post automatically merged:
direkt olarak vurmak varken neden mouseyi aşağıya çekmek ile uğraşalım ki aşağı kaydırsanda vurmaz zaten sabit durması gerekiyor bunun için sekmeme şart
internette sekmeme config videoları var bisürü youtubede ama ben hiç kullanmıyorum hesabımı riske atmak istemiyorum zaten gerekte yok ezpubgm nin aimbotunu açıp 5 - 10 kill arası alıyorum o bana yetiyorDediğim gibi o yöntemde şu sıkıntı oluyor. Sen onu illaki sol tıka atayacaksın, buda senin item seçmende bomba seçip atmanda vs her mouseu sol tık yapmanda aşağı çekme demek oda çok sinir bozucu bir sorun.
configle sekmeme olayı bitti, kimse yapamıyor zaten yapanlarda ban yiyor.sadece hileyle sekmeme kullananalar var, o hilelerde sanırım paralı ve her gün güncellenenen hileleer.
valorantta deneyecektim notu görünce vazgeçtimLoop
If GetKeyState("LButton") {
Sleep, 8
moveAmount := (moveAmount = 2) ? 3 : 0
mouseXY(moveAmount,2)
}
sleep amount ayarlarını değiştirerek diğer oyunlara uyumlu hale getirebilirsiniz
öneri valorantta denemeyin direkt ban
ban atıyormuş direk tavsiye etmemValorantda işe yarar mı
gameloop ld player farketmiyor. Örneğin: zulu da kullandımher oyunda ( emülatör ) işe yarar mı yoksa gameloopa bağlı bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?