Pubg Mobile Vpn Kullanmak Kesin Ban Sebebi Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Youtube de bir kaç kanal var ve o kanallarda vpn kullanmak ban yedirtmez deniyor ve açık açık farklı sunuculara girip ödülleri alıyorlar kendi hesaplarıyla . Ama ban sebebidir diyenlerde var . Destek kısmına ben vpn ile farklı sunuculara girmek ban sebebi midir diye e-mail attım ve gelen cevap şu şekilde :

Merhaba Asker,

Bize ulaştığınız için teşekkürler.

Oyunculara, oyun dosyalarını değiştirebilecek üçüncü taraf uygulamaları ve oyun denetleyicilerini kullanmalarını önermediğimizi bildirmek isteriz ve bunları kullanmanız kural ihlalinin oluşumuna sebep olabilir.

Ve ayrıca, gayri resmi/kırık oyun istemcisi desteklenmiyor. Bu hesabınızın yasaklanmasına veya askıya alınmasına yol açacaktır. Lütfen oyunu kaldırın ve onunla ilgili tüm dosyaları siliniz. Yeni oyunu App Store / Google Play'den indirin.

Oyundaki kural ihlallerinin, örneğin, hileler, yasadışı eklentiler kullanma, yasadışı dosya değişiklikleri, Klavye'den uzakta, ve resmi kaynaklardan oyun indirme işlemlerinin sistem tarafından algılanabileceğini lütfen unutmayın ve bu, ihlal edenin hesabının yasaklanmasına yol açacaktır.

Hesabınız yasaklandıysa, hesabınızın yasak süresi sona erene kadar kullanamazsınız.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS MOBİL Müşteri Desteği

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kesin ban veriyor diyemem ben yaptım vpn felan kar 98 ve scar skinini aldım üstüne 20 tanede klasık kupon parcası alıp 2 sandık actım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...