sad bud trueolabilir herşeyi hileden bekleme
oda ınsan elıyle yapıldı
Post automatically merged:
seninki problem değil asıl benimki problem
pubg yi kaldırmıyor,kasıyor![]()
olabilir herşeyi hileden bekleme
oda ınsan elıyle yapıldı
seninki problem değil asıl benimki problem
pubg yi kaldırmıyor,kasıyor![]()
neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz adamlar aim sekmeme ne varsa kullanıyor kaldırmıyormu kardeşim pc degiştir yok kasıyor yok siyah ekran ulan 2 gb ekran kartı 6 ram i5 4 çekirdekli işlemciyle oynuyorum bende bunlar olmuyor hakiki kasamda oynamıyorum daha neyden konu açıyorsunuz anlamadım ki
Konuyu bi tekrar gözden geçirir misin ?
Adam pc sinin kastıgını soylemıyor
Hilenin bazı adamları gormedıgını soyluyor
Daha neden konu açıyorsunuz anlamadım ki ne bıcım bır kelıme![]()
hata yapmış olablirim yok şöyle yok böyle diyenleri gördükçe kanser oluyorum burda hurda bilgisayarlkarla iş yapıyorlar gelip burda name okuyorlar benide çileden çıkarıyorlar anlıyormusunKonuyu bi tekrar gözden geçirir misin ?
Adam pc sinin kastıgını soylemıyor
Hilenin bazı adamları gormedıgını soyluyor
Daha neden konu açıyorsunuz anlamadım ki ne bıcım bır kelıme![]()
neye göreraporla geç
hata yapmış olablirim yok şöyle yok böyle diyenleri gördükçe kanser oluyorum burda hurda bilgisayarlkarla iş yapıyorlar gelip burda name okuyorlar benide çileden çıkarıyorlar anlıyormusun
neye göre![]()
hata yapmış olablirim yok şöyle yok böyle diyenleri gördükçe kanser oluyorum burda hurda bilgisayarlkarla iş yapıyorlar gelip burda name okuyorlar benide çileden çıkarıyorlar anlıyormusun
neye göre![]()
@Redrizonn anlamıyor veya anlamak istemiyorsun neden böyle bir tepki verdigimi tekrar söylüyorum hata yapmış olabilirim ve biraz düşünmeni istiyorum
sana haksızsın demiyorum kendi yorumu yazıyorum sende kendi yorumunu yapıyorsun olay bukadar basit anlamadıgım alakasız olmasına ragmen bi yorum yapıyorum hatalıyım diyorum extradan tepkimi gösteriyorum birşeyi görsün bilinçli davranması için hadi onu gectim neden uzatıyorsun daha kimsin nesin necisinKardesım asıl sen anlamıyorsun burda konuyu okuyup yorum yapman lazım
Kafana gore degıl
Yani bir şeyi yemeden onu yargılayamazsın
Sen konuyu okumadan alaksız boş bir yorum atmışsın
@AtakaNs2 Silermisin tüm yorumları
sana haksızsın demiyorum kendi yorumu yazıyorum sende kendi yorumunu yapıyorsun olay bukadar basit anlamadıgım alakasız olmasına ragmen bi yorum yapıyorum hatalıyım diyorum extradan tepkimi gösteriyorum birşeyi görsün bilinçli davranması için hadi onu gectim neden uzatıyorsun daha kimsin nesin necisin
sana daha farklı bi şekilde bu soruyu sorabilirdim yanlış algılaman senin s orunun benim degilAma bu yazdıgın sen kimsin necisin yorumu cıgrından cıkartıyor artık