- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
bu sezon toplam eşli birinci şahısda 6 tane fatıh hesap çıkardım ne olduysa son 1 haftada oldu geçen sezon güzeldi takımlı 1. şahısda 11-12 tane fatıh hesap çıkarmıştım gittikçe sayı düşüyor steam alıştım spray rahatlıkla atıyorum ama mobilin tadını vermiyor . Mobilde vurdukların ekleyip ağlıyor tümünden vurma vurma diye bağırmalarını bırakamıyorum işteBen geçen sene 62 lvl hesap banlattım 10 yıl. Vietnamlı birinden aldım ücretli olarak.
Geçen ay 8-9 tane hesap banlattım girip arkadaşları kastım As rütbesine kadar .
Oynamak istemiyorum mobil sonra steam'e alışmam zaman alıyor.
Az daha sabır sağlam bir antiban buldukdan sonra hepımız rahat rahat vadamlarda saglam calısma var bende hılelı oynarken dedıgın gıbı 2 kere fatıh olduk sonrakı 5 . sezonda 10 ar yıl ban attı lıte donduk bakalım sımdılık takılıyoruz burda
Tabiki anlatayım kısaca ;2 emulator açma olayı nasıl yapılıyor
3 yıl yedimOyunu gerçekten oynayanlar çok iyi bilir ki eski düzen yok . Önceden istediğiniz esp yi açar istediğiniz kademeye kasardınız ne 3 ay nede 10 yıl ban atardı en fazla 10 dakıka atardı . Tabi 10 dakıka ban cıkmadan once 10 yıl atıyordu dırek o ayrı meseleŞuan emulator hılelerının ucretlılerı bıle offlıne 3 ay atabılıyor bunun nedenı pubg mobıle sağlam güvenlikler ekledi örnek verıyorum bugün hesabı kastınız magıclı magıcsız fark etmez sadece esp bıle olsa sısteme dusuyor yenı acılan hesaplarda ortalama 72 saat sonunda offlıne (oyun kapalı şekilde ) 3 ay ban yıyorsunuz sıstem bunu tespıt edıyor sız oyunda olsanızda olmasınızda 3 ay atıyor . Oyunun en sağlam VİP hile yazılımcıları bile şuan gameloopdan umudunu kesti herkes smartgaga ld player geçmeye başladı . Bana birşey olmaz demeyin ne 70 level hesaplar gitti ne sıralamadakı full hesaplar gitti tek tavsiyem ld player geçin color ile oynayın şuan gameloop ciddi anlamda affetmiyor kendime ait editlenmiş ui dosyası var ben bile 10 yıl ban yiyorum antibanı açmazsam 3 ay yıyorum mılletın şu hile güvenli lafına bakıp güzel hesaplarınızda hile açmayın 3 ay veya 10 yıl şu dönemlerde artık %90 net birşey ancak ld player sadece color ile oynarsanız istediğiniz kademeye kadar gidebilirsiniz fixlenene kadar tabi ki Eğer sisteminiz çok sağlamda 2 emulator açın bypassı buga bırakın öylede ban yemezsiniz sistemim kötü olduğu için ben yapamıyorum sezon 4 de hileye başladım o zamandan bu zamana kadar hilesiz oynamadım her yolu denedım bilen bir kişi olarak size tavsiyeler veriyorum . yorum kasanlar direk raporlanacak herkese iyi oyunlar %100 güvenli bir hile bulduğumda mobil oyuncuları için paylaşacağım tabi sayfa sahibinden gerekli izinleri alabilirsek İyi akşamlar HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR .
Teşekkürlerreis güzel anlatmıssın ama mobileda zaten sıradan bir bypass bile aşı yarıyor legit oynayınca anlasılmıyosun
merak ettiğim birşey var nasıl ücretli hileler ban yemiyor hep kafama takılıyorOyunu gerçekten oynayanlar çok iyi bilir ki eski düzen yok . Önceden istediğiniz esp yi açar istediğiniz kademeye kasardınız ne 3 ay nede 10 yıl ban atardı en fazla 10 dakıka atardı . Tabi 10 dakıka ban cıkmadan once 10 yıl atıyordu dırek o ayrı meseleŞuan emulator hılelerının ucretlılerı bıle offlıne 3 ay atabılıyor bunun nedenı pubg mobıle sağlam güvenlikler ekledi örnek verıyorum bugün hesabı kastınız magıclı magıcsız fark etmez sadece esp bıle olsa sısteme dusuyor yenı acılan hesaplarda ortalama 72 saat sonunda offlıne (oyun kapalı şekilde ) 3 ay ban yıyorsunuz sıstem bunu tespıt edıyor sız oyunda olsanızda olmasınızda 3 ay atıyor . Oyunun en sağlam VİP hile yazılımcıları bile şuan gameloopdan umudunu kesti herkes smartgaga ld player geçmeye başladı . Bana birşey olmaz demeyin ne 70 level hesaplar gitti ne sıralamadakı full hesaplar gitti tek tavsiyem ld player geçin color ile oynayın şuan gameloop ciddi anlamda affetmiyor kendime ait editlenmiş ui dosyası var ben bile 10 yıl ban yiyorum antibanı açmazsam 3 ay yıyorum mılletın şu hile güvenli lafına bakıp güzel hesaplarınızda hile açmayın 3 ay veya 10 yıl şu dönemlerde artık %90 net birşey ancak ld player sadece color ile oynarsanız istediğiniz kademeye kadar gidebilirsiniz fixlenene kadar tabi ki Eğer sisteminiz çok sağlamda 2 emulator açın bypassı buga bırakın öylede ban yemezsiniz sistemim kötü olduğu için ben yapamıyorum sezon 4 de hileye başladım o zamandan bu zamana kadar hilesiz oynamadım her yolu denedım bilen bir kişi olarak size tavsiyeler veriyorum . yorum kasanlar direk raporlanacak herkese iyi oyunlar %100 güvenli bir hile bulduğumda mobil oyuncuları için paylaşacağım tabi sayfa sahibinden gerekli izinleri alabilirsek İyi akşamlar HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR .
Ücretli hilelerde ücretsiz güzel kardeşimmerak ettiğim birşey var nasıl ücretli hileler ban yemiyor hep kafama takılıyor
Aranızda bunlrın ne olduğunu bilen varmı..? pubg mobil hileyi açarken bu hatayı alıyorum hiçbir şekilde ESP çlışmıyor F6 Yapmama rağmen kendini fixlemiyor
GameLoop
System.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False
konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=)
konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=)
Search..
Search DONE..
found VM : 00
Time Estimated : 00:00:06.6110480
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL
Loading Plugins..
[Overlay] Method 1
Beraber girebiliriz steam'ebu sezon toplam eşli birinci şahısda 6 tane fatıh hesap çıkardım ne olduysa son 1 haftada oldu geçen sezon güzeldi takımlı 1. şahısda 11-12 tane fatıh hesap çıkarmıştım gittikçe sayı düşüyor steam alıştım spray rahatlıkla atıyorum ama mobilin tadını vermiyor . Mobilde vurdukların ekleyip ağlıyor tümünden vurma vurma diye bağırmalarını bırakamıyorum işte
Bi kd ve geçmiş sezonların istatistiklerini her maç vurduğun leşlerin olduğun kademenın ekran fotoğrafını atarmısınBen ban yemedim hiç sanırım sıkıntı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?