Pubg Mobile yediğiniz banlar hakkında ufak bir bilgi vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben geçen sene 62 lvl hesap banlattım 10 yıl. Vietnamlı birinden aldım ücretli olarak.

Geçen ay 8-9 tane hesap banlattım girip arkadaşları kastım As rütbesine kadar .

Oynamak istemiyorum mobil sonra steam'e alışmam zaman alıyor.
bu sezon toplam eşli birinci şahısda 6 tane fatıh hesap çıkardım ne olduysa son 1 haftada oldu geçen sezon güzeldi takımlı 1. şahısda 11-12 tane fatıh hesap çıkarmıştım gittikçe sayı düşüyor steam alıştım spray rahatlıkla atıyorum ama mobilin tadını vermiyor . Mobilde vurdukların ekleyip ağlıyor tümünden vurma vurma diye bağırmalarını bırakamıyorum işte :D

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
adamlarda saglam calısma var bende hılelı oynarken dedıgın gıbı 2 kere fatıh olduk sonrakı 5 . sezonda 10 ar yıl ban attı lıte donduk bakalım sımdılık takılıyoruz burda

EasyTarget
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 emulator açma olayı nasıl yapılıyor

Üye
6 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler
Post automatically merged:

ban kalıcı mı oluyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
adamlarda saglam calısma var bende hılelı oynarken dedıgın gıbı 2 kere fatıh olduk sonrakı 5 . sezonda 10 ar yıl ban attı lıte donduk bakalım sımdılık takılıyoruz burda
Az daha sabır sağlam bir antiban buldukdan sonra hepımız rahat rahat v
2 emulator açma olayı nasıl yapılıyor
Tabiki anlatayım kısaca ;
Çinlilerin ld player üzerinde yaptığı bir bypass var gözümde çok büyütmüyorum çünkü gameloop değil ld playerde bypass en başından berı vardı zaten ama genede emek vermısler yapmıslar tebrık etmek duser bızede . Önce bypassdan oyuna gırıyorsunuz bekleme alanında çoğu bypassda olan memory seçeneğine tıklayıp daha sonra ld multıplayerden 2 . emulatoru acıyorsunuz . 2. açtığınız emulatorden oyuna gırıyorsunuz aynı hesaplara gıreceksınız .
sonra açtığınız emulatorde uyarı gelecek . Mobıl sunucuya gıremezsınız dıye tamama tıklıyorsunuz sonra emulator saptandı dıyor onada tamam dıyorsunuz sonra 2.ld playerı kapatıyorsunuz ve oyununuza devam edıyorsunuz bu taktık sızı offlıne gosterıyor . 10 dakıka 3 ay 10 yıl bandan kurtuluyorsunuz . İletişiminizde eklı olan arkadaşlarınız sızı çevrimdışı gorur fakat sız oyunda olursunuz

Üye
10 HİZMET YILI
Oyunu gerçekten oynayanlar çok iyi bilir ki eski düzen yok . Önceden istediğiniz esp yi açar istediğiniz kademeye kasardınız ne 3 ay nede 10 yıl ban atardı en fazla 10 dakıka atardı . Tabi 10 dakıka ban cıkmadan once 10 yıl atıyordu dırek o ayrı mesele :D Şuan emulator hılelerının ucretlılerı bıle offlıne 3 ay atabılıyor bunun nedenı pubg mobıle sağlam güvenlikler ekledi örnek verıyorum bugün hesabı kastınız magıclı magıcsız fark etmez sadece esp bıle olsa sısteme dusuyor yenı acılan hesaplarda ortalama 72 saat sonunda offlıne (oyun kapalı şekilde ) 3 ay ban yıyorsunuz sıstem bunu tespıt edıyor sız oyunda olsanızda olmasınızda 3 ay atıyor . Oyunun en sağlam VİP hile yazılımcıları bile şuan gameloopdan umudunu kesti herkes smartgaga ld player geçmeye başladı . Bana birşey olmaz demeyin ne 70 level hesaplar gitti ne sıralamadakı full hesaplar gitti tek tavsiyem ld player geçin color ile oynayın şuan gameloop ciddi anlamda affetmiyor kendime ait editlenmiş ui dosyası var ben bile 10 yıl ban yiyorum antibanı açmazsam 3 ay yıyorum mılletın şu hile güvenli lafına bakıp güzel hesaplarınızda hile açmayın 3 ay veya 10 yıl şu dönemlerde artık %90 net birşey ancak ld player sadece color ile oynarsanız istediğiniz kademeye kadar gidebilirsiniz fixlenene kadar tabi ki :) Eğer sisteminiz çok sağlamda 2 emulator açın bypassı buga bırakın öylede ban yemezsiniz sistemim kötü olduğu için ben yapamıyorum sezon 4 de hileye başladım o zamandan bu zamana kadar hilesiz oynamadım her yolu denedım bilen bir kişi olarak size tavsiyeler veriyorum . yorum kasanlar direk raporlanacak herkese iyi oyunlar %100 güvenli bir hile bulduğumda mobil oyuncuları için paylaşacağım tabi sayfa sahibinden gerekli izinleri alabilirsek :) İyi akşamlar HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR .
3 yıl yedim

reis güzel anlatmıssın ama mobileda zaten sıradan bir bypass bile aşı yarıyor legit oynayınca anlasılmıyosun
Teşekkürler

Üye
6 HİZMET YILI
Oyunu gerçekten oynayanlar çok iyi bilir ki eski düzen yok . Önceden istediğiniz esp yi açar istediğiniz kademeye kasardınız ne 3 ay nede 10 yıl ban atardı en fazla 10 dakıka atardı . Tabi 10 dakıka ban cıkmadan once 10 yıl atıyordu dırek o ayrı mesele :D Şuan emulator hılelerının ucretlılerı bıle offlıne 3 ay atabılıyor bunun nedenı pubg mobıle sağlam güvenlikler ekledi örnek verıyorum bugün hesabı kastınız magıclı magıcsız fark etmez sadece esp bıle olsa sısteme dusuyor yenı acılan hesaplarda ortalama 72 saat sonunda offlıne (oyun kapalı şekilde ) 3 ay ban yıyorsunuz sıstem bunu tespıt edıyor sız oyunda olsanızda olmasınızda 3 ay atıyor . Oyunun en sağlam VİP hile yazılımcıları bile şuan gameloopdan umudunu kesti herkes smartgaga ld player geçmeye başladı . Bana birşey olmaz demeyin ne 70 level hesaplar gitti ne sıralamadakı full hesaplar gitti tek tavsiyem ld player geçin color ile oynayın şuan gameloop ciddi anlamda affetmiyor kendime ait editlenmiş ui dosyası var ben bile 10 yıl ban yiyorum antibanı açmazsam 3 ay yıyorum mılletın şu hile güvenli lafına bakıp güzel hesaplarınızda hile açmayın 3 ay veya 10 yıl şu dönemlerde artık %90 net birşey ancak ld player sadece color ile oynarsanız istediğiniz kademeye kadar gidebilirsiniz fixlenene kadar tabi ki :) Eğer sisteminiz çok sağlamda 2 emulator açın bypassı buga bırakın öylede ban yemezsiniz sistemim kötü olduğu için ben yapamıyorum sezon 4 de hileye başladım o zamandan bu zamana kadar hilesiz oynamadım her yolu denedım bilen bir kişi olarak size tavsiyeler veriyorum . yorum kasanlar direk raporlanacak herkese iyi oyunlar %100 güvenli bir hile bulduğumda mobil oyuncuları için paylaşacağım tabi sayfa sahibinden gerekli izinleri alabilirsek :) İyi akşamlar HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR .
merak ettiğim birşey var nasıl ücretli hileler ban yemiyor hep kafama takılıyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
merak ettiğim birşey var nasıl ücretli hileler ban yemiyor hep kafama takılıyor
Ücretli hilelerde ücretsiz güzel kardeşim :) 1 hilenin üstünden devam ettirip gidiyorlar hiç fark etmedinmi tüm ücretli hilelerin menüsü ücretizlerle aynı sadece host eklıyorlar antıbanı bıraz daha guclu yapıyorlar.

Banlı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Aranızda bunlrın ne olduğunu bilen varmı..?

GameLoop
System.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False
konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=)
konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=)
Search..
Search DONE..
found VM : 00
Time Estimated : 00:00:06.6110480
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL
Loading Plugins..
[Overlay] Method 1

pubg mobil
Aranızda bunlrın ne olduğunu bilen varmı..? pubg mobil hileyi açarken bu hatayı alıyorum hiçbir şekilde ESP çlışmıyor F6 Yapmama rağmen kendini fixlemiyor

GameLoop
System.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False
konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=)
konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=)
Search..
Search DONE..
found VM : 00
Time Estimated : 00:00:06.6110480
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL
Loading Plugins..
[Overlay] Method 1

hileyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler kaç kere ban yedim sayamadım artık =) şuan da başka oyunlara yelken açtım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu sezon toplam eşli birinci şahısda 6 tane fatıh hesap çıkardım ne olduysa son 1 haftada oldu geçen sezon güzeldi takımlı 1. şahısda 11-12 tane fatıh hesap çıkarmıştım gittikçe sayı düşüyor steam alıştım spray rahatlıkla atıyorum ama mobilin tadını vermiyor . Mobilde vurdukların ekleyip ağlıyor tümünden vurma vurma diye bağırmalarını bırakamıyorum işte :D
Beraber girebiliriz steam'e

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben ban yemedim hiç sanırım sıkıntı bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...