ban yemeyen hile yoktur sadece riski düşürmen lazım. En iyi yolu da air droplara giderek adam vur direk üzerlerine gidersen anlaşılır. ve Dp kullanma sekmediği için hile bildirimi yaparlar
nileyi aktif hale getiriyorum fakat oyunda calışmıyor hile neden acaba yardımcı olurmusunuz ? dune kadar çalışıyodu bugunki güncellemeden sonra calısmıyor menu gelıyor ama hile aktif olmuyor...
Kankam evet hayır seçeneği çıkıyor fakat evete bassam da hayıra bassamda hilem aktif olmuyor cmd dosyası açılıyor direk kapanıyor yardımcı olabilceksen hemen atayım sana yazıları
tarayıcıda reklam engelleyici felan varmı yada virüs programı açıksa kapat onları sonra hileyi yönetici olarak çalıştır eğer yine açılmazsa o zaman pcden kaynaklı bişey olabilir sen bunları dene bi bak olmazsa özelden yaz bana elimden geldiğince yardım ederim
Arkadaşlar hile de antibanı açarak %100 safe bir şekilde ban yemeden gameloop da oynayabiliyormuyuz hile konusunda kafam karıştı üstte safe değil dio altta safe dio
kardeşim hileler ile ilgili birsorun var sabredersen güncellemeden sonra düzelecektir
ve sana tavsiyem oyunda bir kere ban yedikten sonra oyunu silip tekrar yüklemelisin yoksa sürekli ban yersin