Üye
Updated for PUBG MOBILE VERSION 0.12.1121
Güncellendi PUBG MOBILE VERSIYON 0.12.1121
beyler hile güncellenmiştir iyi eğlenceler
Şuan Ki Sitedeki Hack Aktif Mi PekiAyrıca tüm pubg mobil hack programları devre dısına cıkartılmıs.
aynen açılıyo ama aktif değil, zaten güncellense hileyi load ederken orda bi tarih var o da güncellenir mantıken galibanerden oynuyorsun tencettenmı bızde adamları gosdermıyor ladar calısmıyor hepsı acılıyorda kardes mılletımı kandırıyonuz
Post automatically merged:
bu arkadas bence oyunu guncellememıs suan ben de acdım oyunu ıkı hılede aktıf degıl ladarda ınsanlar gosdermıyor hıle acılıyor sadece
bende tentectdalga gecıyorlar ınsanlarla ıste kardesım sabah berı sıte acık guncelleme falan verdıklerı yok daha tarıhler dedıgın gıbı degısıkde degıl
arkadas oyunu guncellememıs ordan acmıs calısıyor dıyor sacma sapan ınsanları yanıltıyor
Post automatically merged:
arkadsım sende bu hııle nasıll calısıyor bı soylede bızde yapalım
senin windows ne abicimyok kardesım calısmıyor bu arkadas bısılerı nasıl yaptı netttı bılmıyorum ama yalan soluyor
abi hepsini kapat pc yeniden başlat sonra önce hileyi aç görev çubuğuna sabitle hileyi kapat oyunu aç sonra sabitlediğin hileyi aç olmazsa f6 bas olana kadaryok kardesım calısmıyor bu arkadas bısılerı nasıl yaptı netttı bılmıyorum ama yalan soluyor
bende çalışıyor kardeşimbizde win7 pro kullanıyoruz bu hıle tarıhlerı bıle eskı hıle tarıhlerı duruyor daha nasıl guncelleme olmus bu hıleye bırtek sanamı olmus bu hıle guncellemesı baska oynayan yokmu bu sayfada hıleyle arkadfaslar
birtek bana değil abi konulara bakarsan güncelleniyor yazısı güncellendi olarak değiştirildibizde win7 pro kullanıyoruz bu hıle tarıhlerı bıle eskı hıle tarıhlerı duruyor daha nasıl guncelleme olmus bu hıleye bırtek sanamı olmus bu hıle guncellemesı baska oynayan yokmu bu sayfada hıleyle arkadfaslar
Sen güncelledin mi emülatörü ?bende çalışıyor kardeşim
benimki olmuyordu tam 3 kere sil yükle yaptım 3.de oldu 6gb felan yazık oldu ama olsunSen güncelledin mi emülatörü ?
Bi deniyim ozaman bendebenimki olmuyordu tam 3 kere sil yükle yaptım 3.de oldu 6gb felan yazık oldu ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?