- Konuyu başlatan
-
evtderken ben şöyle açıklayayım dediğin gbii ödülleri ala basıyorum orada 6.500 gümüş parçacıklı setler var eşyalar onlarıda alabiliyormuyuz bu yöntemle
aynenBu yöntem free değil öncelikle bil bunu gümüş parçacık lazım
Yapamadım galiba ?Ben yapamadım bi galiba
Nerde Yardımcı olabilirim Sorun Ne ?Ben yapamadım bi galiba
daha az gümüş parçacıkmı lazım ?Bu yöntem free değil öncelikle bil bunu gümüş parçacık lazım
hayır o gümüş parcacıgı yeterse alırsın yoksa alamıyosun free degıl sadece almayı ögrettim bendaha az gümüş parçacıkmı lazım ?
Kaç gümüş parçacık peki hocam xdhayır o gümüş parcacıgı yeterse alırsın yoksa alamıyosun free degıl sadece almayı ögrettim ben
daha az gümüş parçacıkmı lazım ?
kanka gir bakKaç gümüş parçacık peki hocam xd
500 ile 700 arası bişeydi sanırım kalıcısı 650 idiKaç gümüş parçacık peki hocam xd
Hocam başka bir sunucu ile buldum da 672 para istiyorYapamadım galiba ?denedinmi hatamı aldın ?
Tamam ?Hocam başka bir sunucu ile buldum da 672 para istiyor
bencedeTamam ?
Post automatically merged:
Arkadaşlar Bu Skinleri Bedava Vs. Almanıza yaramıyor . Farklı sunucularda bizim gümüş parçaçığı marketinde olmayan ucuz skinler satılıyor bunları almanız için bilgilendirme amaçlı bir konu ,
Konuyu açan arkadaşımız prim filandaistersen bir el at konuya
google play jetvpn yaz singapur ayarla gir oyunabırı bana vpn ındırme lınkı atabılırmı acaba
pc icin yakında atıcam ama şimdilik telpc için yokmu
kardeşim bedava değil gümüş parcacıgı yani kıyafet parası gerekiyor oda 700 para lazım yanı kıyafet parasıbedava dimi
Post automatically merged:
olcay yarın size yapcam
ump9 skin icin kıyafet parası lazımSkin Kıyafet değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?