Çok iyi çalıştığı söylenemez ESP si bazen bozuluyor adam karşında 4 kişi varsa 2 sini gösteriyor diğer 2 si sürpriz yumurtadan karşına çıkıyor xd ayrıyetten ban atıyor 3 ay güncellenmesi lazım ama yetkililer güncelleyemiyor.https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-dword-vip-hack-r3-smartgaga-emulator.83136/
forumda var çokta iyi çalışıyor
arada rakip gizlediği doğru ama Ban yemedim hiçÇok iyi çalıştığı söylenemez ESP si bazen bozuluyor adam karşında 4 kişi varsa 2 sini gösteriyor diğer 2 si sürpriz yumurtadan karşına çıkıyor xd ayrıyetten ban atıyor 3 ay güncellenmesi lazım ama yetkililer güncelleyemiyor.
yav aga nasıl ban yemiyorsun ya yemeyin milleti burda adamlar ban yemicez sanıyolar main hesaplarından giriyorlar banı çakıyor oyun sonra olan adama oluyor. Sen hangi ayarlarda oynuyon söylesene bi Allah için bende denicem ban atıcak mı diye ???arada rakip gizlediği doğru ama Ban yemedim hiç![]()
sadece esp de 2d kutu açıyorum, aptal gibi adam takip etmiyorum yada haritada adam gördüm diye deli gibi oraya koşmuyorum ses alana kadar gitmiyorum vs daha çok kendimi savunma amaçlı kullanıyroum hazırlıksız yakalanmamak için vs.yav aga nasıl ban yemiyorsun ya yemeyin milleti burda adamlar ban yemicez sanıyolar main hesaplarından giriyorlar banı çakıyor oyun sonra olan adama oluyor. Sen hangi ayarlarda oynuyon söylesene bi Allah için bende denicem ban atıcak mı diye ???