Pubg Mobile ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar gameloop emulator sekmemelı hıle mevcut elımde ban atmıyor fakat ucretlı hıleyı açmak ıcın key gerekıyor bu keyı devre dışı bırakmayı bılenler anlayanlar destek verebılırmı ? Gerçekten çok sağlam hile esp yi memoryden sekmemeyı bu hıleden açarsak %100 güvenli olur denedim çünkü test key süresi bitti .

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
3. hesabı kullanıyorum derken bundan önce 2 hesap banlattın yani doğrumudur ?
Post automatically merged:

umarım dediğin gibi olur bakalım bende belli etmeyince banlanmıyorda otomatik mi diyorum acaba gameloop buluyor banlıyor falan
Yani kendi normal oyunu oyna adamların yerini zaten biliyorsun. Biraz aimini geliştir. Hiç ban yemezsin. Gördüğün gibi sıkma önce kendini adama göster. Öyle sık. Ya da taktik yaparak adamların önünü kes. Gizlice yaklaaş adamlara pusu kur. Hiç ban yemezssin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yani kendi normal oyunu oyna adamların yerini zaten biliyorsun. Biraz aimini geliştir. Hiç ban yemezsin. Gördüğün gibi sıkma önce kendini adama göster. Öyle sık. Ya da taktik yaparak adamların önünü kes. Gizlice yaklaaş adamlara pusu kur. Hiç ban yemezssin
Teşekkürler.

Beğen♥Like♥At
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
niye bu kadar uğraşıyorsun kardeşim.aimbot zaten varken sekmemeyide böyle kulanamiyorsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
memoryden başkası yalan bence

BENMDE BAN YEDİ FAKAT KALDIRILIYORDA ONU ARASTIRIYORUM

Son düzenleme:

BLR

Üye
5 HİZMET YILI
Где скачать чит?

что делать что б не было бана?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...