antiban seçeneği gelmiyor bileantiban seçeneğine hayır de öyle dene açılmıyorsa reklam engelleyici yada virüs programın açıktır kontrol et kapat hileyi sil tekrar yükle açılır
o zaman antivirüs programın yada reklam engelleyici açık sana tavsiyem google defender kaldırma yaz 2 dk ka defender devre dışı bırakırsın öyle deneantiban seçeneği gelmiyor bile
önce ui dosyayı indirdin mi bilgisayarına?Rank kısıtlaması olmayan hileler:
PUBG Mobile Dword Vip Hack için rank kısıtlaması olmadığı yazıyor ama hileyi açamıyorum
dostum turkish or russian konuş sana zahmet[QUOTE = "NazZzix, publicación: 2301996, miembro: 2156883"]
önce ui dosyayı indirdin mi bilgisayarına?
[/ CITAR]
Para usar el MH, ¿tiene que reemplazar la interfaz de usuario?
onu nereden yapacağım açıklar mısın lütfenhileyi komple sil tekrar bi dene dostum sorun çözülecektir
indireceksin siteden dostum az çok oku bak bulursun sağda yukarıdaonu nereden yapacağım açıklar mısın lütfen
memoryUI download ondan bahsediyorsan onu indirdimOncelikle loader ı indirmen lazım
chrome eklentilerine bak dostumwin7 için reklam engelleyiciyi nasıl kapatırım arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz
Windows Defender Yada Reklam engelleyıcı vs varsa pc de boyle virüs programıda olur onları devre dısı bırak yıne olmuyosa hıleyı sılıp bastan yukleRank kısıtlaması olmayan hileler:
PUBG Mobile Dword Vip Hack için rank kısıtlaması olmadığı yazıyor ama hileyi açamıyorum