Pubg Mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobilde hile varmı yotube baktım hepsi paralı yada çalışmıyor sizin bildiginiz bişeyler varmı gameguardian olmuyor bende

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Pubgde hile yoktur yanlızca script vardır script te gameguard gibi programlar yardımıyla kullanılır

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
paylaşıldı forumda hem ben paylaştım hem'de diğer arkadaşlar fakat ban sorunu var

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ban sorunu derken direk kullanılıncamı ban yoksa abartıncamı fln bide link atarmısn

normal'de abartıncay'dı şimdi direk atıyor oyun içinde falan ama sorun klonlayıcılar'la alakalı mobilde o yüzden root gerekiyor fakat 0.9.0 gelince o sorun ortadan kalkacak gibi duruyor yani beklemekte fayda var

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
normal'de abartıncay'dı şimdi direk atıyor oyun içinde falan ama sorun klonlayıcılar'la alakalı mobilde o yüzden root gerekiyor fakat 0.9.0 gelince o sorun ortadan kalkacak gibi duruyor yani beklemekte fayda var
reis benim tel 8.1 galiba sürüm 8 lerde bişey ne root nede game guardian oluyor

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum dedğim gibi olmuyor sürüm 8.1
Telefon ile kullanacaksan kesinlikle bir klonlayıcı ile birlikte kullanmak gerekiyor. Rootlu telefonlarda GameGuardian sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat Rootsuz telefonlar için klonlayıcı olması gerekmektedir. Zaten bugün 0.9.0 yeni sürümü gelecek hiç uğraşma :brainfree:

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Telefon ile kullanacaksan kesinlikle bir klonlayıcı ile birlikte kullanmak gerekiyor. Rootlu telefonlarda GameGuardian sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat Rootsuz telefonlar için klonlayıcı olması gerekmektedir. Zaten bugün 0.9.0 yeni sürümü gelecek hiç uğraşma :brainfree:
dostum 8.1 sürümlere nasıl root atabilirim bi fikrin var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...