- Yasaklandı
-
Bende onun icin yorum ve gün kasıyorum wallhack ile daha eğlenceli aimbot olduğu zaman her an ban tehlikesi olabiliyor. Ben mesela mobilde hile ile oynuyorum sadece wallhack ile As Otoritesi oldum ana hesabım As 8 mesela yan hesabımı daha iyi kastım hile ile. Şimdi emulatorden açmak istiyorum çünkü emulator daha kolay hem adamları görürsen çatır çatır vurursun.
Birde Aimin kötü olabilir
macro da denedim fakat aimbotun yerini hiç birisi tutmuyor çünkü aimbot direkt sol mause ile tıkladığın zaman kendiliğinden hedefe kilitleniyor ama macro da kilitlenme yokMacro da kullanabilirsin sadece yön vermen gerekecek
Aimbotun yeri bi ayrı ama bu devirde bansız aimbot bulmak cok zorkendi aimim çok kötü olduğu için esp açmanın bir anlamı kalmıyor aim olsa maçı kazanmam daha kolaylaşıcak
hiç kimse anasının karnında öğrenmedi oyun oynamayı çok değil günlük maça girmeden önce eğitim sahasında hassasiyetlerinizi elinize göre ayarladıktan sonra günde ortalama 30 dk antrenman yapsanız reflekslerinizi geliştirseniz çok daha iyi oynarsınız bunu düzenli olarak her gün yapın bol bol spray atın elinizi ısıtmadan maça girmeyin bu aşılamayacak bir problem değil oynaması çok basit bir oyun bu oyun yeterki cihazınız fps niz iyi olsunkendi aimim çok kötü olduğu için esp açmanın bir anlamı kalmıyor aim olsa maçı kazanmam daha kolaylaşıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?