PUBG Mobile'a aimbot hilesi yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Emülatör oyuncularının %50'si hile olduğu için karşına gelmesi normal. Oyun bile çok zor oluyor emülatörde. Plat elmas olduktan sonra biraz daha hızlı buluyor ondan öncesi 15 20dakika 40dakika beklediğimi bilirim. Konuya gelecek olursak dword hilesiyle çoğu maç 1. oluyorum. Kendine göre güzel bi hassiyet ayarı yaparsan sen de birinci olabilirsin. Pubg emülatör oyunu için o özelliği getireceklerini sanmıyorum.

Üye
2 HİZMET YILI
Aimbotun yeri bi ayrı ama bu devirde bansız aimbot bulmak cok zor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
esp çok güzel mantık aime gerek yok adamın nerede olduğunu bilmek adamdan 10 adım öteye götürüyor seni

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
reis ilk önce aimini geliştir ondan sonra oyna bende öyle yapıyorum sadece görme açıyorum aimin iyi olursa tek görme açman yeterli olur zaten

Ads Expert 👨‍💻
Donator
Ödüller
3
Sosyal
2 HİZMET YILI
Benim sana en iyi önerim eğer TriggerBot var ise trigger kullanman ve Sensivity ayarlarını yapman. (Youtubeden sensivity nasıl bulunur? olarak aratırsan yardımcı olur)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Biraz da olsun bilek gücü ile aim kaman gerekli bence her zaman aime güvenemezsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
No, this often causes a permanent ban on making your own allergies and it will be fine :):)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aim olmadan fatih cok zor bro he geliştirirsin ondada zaman ayırman lazım hile kesin garanti yöntem xd

oflubey
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eskisi gibi değil çat diye ban atıyo ben ayar yaparken eğitim sahasında ban yedım valla :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...