PUBG Mobile'da bypass kullanmak hileden banlanmayı önleyebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
öyle bir çözüm olsa güzel olur ban yemeyi engellicek

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
detected bypasslar var. undet. bulursan ban falan yemezsin biri izlemiyosa

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bypass antiban görevi görmektedir kolay ve ücretsiz diye paylaşılan bypass lar genellike sık güncelleme almadığı için tespit edilme oranı yüksektir kısa bir süre sonra banlanabilirsiniz fakat bu işi ücretli yapan insanlar oyuna sık sık güncelleme geldiği için bypass larını da ortalama 3 günde bir güncelleme yaparlar ve tespit edilme oranınız neredeyse yoktur bilinçli kullanımda aimbot kullanımı gibi abartılmadığı sürece hiç bir şekilde ban yemezsiniz report yemekten ve izlenmeye düşmekten kaçınmalısınız ve bu arada sadece esp kullanıcaksanız bile bypass kullanmanızı tavsiye ederim korunma açısından ve tespit edilme açısından daha uzun ömürlü olacaktır

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
neyaparsanız yapın ban yersınız ban yemezsenız :E helal olsun derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
bypass kullandığım halde bile ana hesabım ban yedi bunun önüne geçemezsin bugun olmazsa yarın

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
neyaparsanız yapın ban yersınız ban yemezsenız :E helal olsun derim
yan hesabın bu ayla birlikte 4 ay oluyor hala banlanmadı ve hesapta yükseltilebilir skin falan var halada banlanmadı legit oynayarak kd 7-8 gördü ama banlanmadım halada devam ediyorum yan hesabımdan

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
başkan 10 dakika ban sorunu derken 10 dakikada 10 yıllık ban atıyor oyun bypass olmadan detect hile kullanınca onumu demeye çalıştınız yoksa bypassı acınca main hesaba girdim diyelim sadece 10 dakikalık banmı yoksa 10 dakika icinde 10 yıllıkmı ücretsiz bypass bilmiyorum ama ücretli var ücretli bitince araştırırım varsa ücretsiz kullanırım ama yinede ögrenmek istedim kusura bakma
Hızlı patch = 10 ve 30 dakika ban
Bypass algılama = 3 ay emulator ban
Hile algılama ve tekrar oynatma video inceleme = 10 yıl ban

2.0'den beri memory hack tabanlı yeni bypass yöntemi buldu. (Lposed vb.. herhangi apk gerek yok). 2.0'de bypass methodu adresinden offset'e çevirip UD forumunda paylaşmış.
PUBG Anti-Cheat yazılımı geliştiriciler UD'de geziyor olabilir. Bypass yöntemi inceleme ardından hızlı patch geldi. Artık (Emülatöründe tespit edilen sıra dışı hareketler sebebiyle hesabın geçici olarak donduruldu) 3 ay ban atıyor.
3 ay ban çözmek için IDE Pro üzerinden 3 ay ban ile alakalı methodlar bulup 3 ay ban sorunu çözülüyor. Bu methodunden offset'e çevirip paylaşınca hemen hareket geçip patchledi. Artık 10 dakika ban sorunu yaşamayı başladı. 10 dakika ban sorunu çözmek için uğraşıyorlar. Büyük ihtimal her gün PUBG Geliştiriciler UD, Memoryhackers vb... geziyor. Ne kadar public olarak 'fix 10min ban offset' paylaşsa o kadar hızlı patch olur. Böyle kimse paylaşmaz.
YouTube'de bulunan bazı ücretsiz bypass diye paylaşanlar vardı. Hepsi bypass UD copy-paste olabilir. Üstelik keylogger, trojan, spyware vb.. ekleyerek paylaşıyor.
Cerberus ücretsiz olarak bilinen bypass zaten virüslü olduğu biliyorum. Çalıştırırken sırasında tüm C:/ dizisinde tarar ve .exe dosyalara virüs yerleştirilir. virüs kaynak aşağıda bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bazı mobil oyuncular sebepsiz yere ban yememek için 10 yıl yerine 10 dakika ban kullanıldı. Uzun bir süreden sonra 10 yıl değiştirildi.

Not: Ne kadar doğru olduğu emin değilim.
Post automatically merged:

bypass antiban görevi görmektedir kolay ve ücretsiz diye paylaşılan bypass lar genellike sık güncelleme almadığı için tespit edilme oranı yüksektir kısa bir süre sonra banlanabilirsiniz fakat bu işi ücretli yapan insanlar oyuna sık sık güncelleme geldiği için bypass larını da ortalama 3 günde bir güncelleme yaparlar ve tespit edilme oranınız neredeyse yoktur bilinçli kullanımda aimbot kullanımı gibi abartılmadığı sürece hiç bir şekilde ban yemezsiniz report yemekten ve izlenmeye düşmekten kaçınmalısınız ve bu arada sadece esp kullanıcaksanız bile bypass kullanmanızı tavsiye ederim korunma açısından ve tespit edilme açısından daha uzun ömürlü olacaktır
Biri "güncel bypass olmadan 10 dakika ban yaşarsınız" dediği doğru. Kim copy-paste yapılmış bir bypass satan varsa kesinlikle hiç güvenli değil. 10 dakika ban sorunu yaşarsınız.
Ücretli bypass her gün kontrol edip rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. 10 dakika ban sorunu çıkarsa bypass kapatılır. 10 dakika ban çözmek için hızlı iş yapıp tekrar bypass açılır.
@alddlSo

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bypassda arkadaşların dediği gibi temel olarak güvenlik sistemini atlatmaya çalışıyorlar. Bir diğer kullanımda işte emülatörden girişlerde sistemin sizi emülatör değilde mobil olarak görmesini sağlıyor. Bu iki şekilede bypass diyorlar. Lakin ikiside aynı mı değil mi bilemiyorum.

Sorunun cevabını kimse bilemez, çünkü bypassı hazırlayanların bu işi ne kadar iyi bildikleri ve ne kadar destek verecekleri belli değil. Çoğu dolandırıcı zaten, parayı attıktan sonra seni engelliyorlar. Para uçuyor, çoğuda sağdaki soldakileri copy paste yaparak satmaya çalışıyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

2.0'den beri memory hack tabanlı yeni bypass yöntemi buldu. (Lposed vb.. herhangi apk gerek yok). 2.0'de bypass methodu adresinden offset'e çevirip UD forumunda paylaşmış.
PUBG Anti-Cheat yazılımı geliştiriciler UD'de geziyor olabilir. Bypass yöntemi inceleme ardından hızlı patch geldi. Artık (Emülatöründe tespit edilen sıra dışı hareketler sebebiyle hesabın geçici olarak donduruldu) 3 ay ban atıyor.
3 ay ban çözmek için IDE Pro üzerinden 3 ay ban ile alakalı methodlar bulup 3 ay ban sorunu çözülüyor. Bu methodunden offset'e çevirip paylaşınca hemen hareket geçip patchledi. Artık 10 dakika ban sorunu yaşamayı başladı. 10 dakika ban sorunu çözmek için uğraşıyorlar. Büyük ihtimal her gün PUBG Geliştiriciler UD, Memoryhackers vb... geziyor. Ne kadar public olarak 'fix 10min ban offset' paylaşsa o kadar hızlı patch olur. Böyle kimse paylaşmaz.
YouTube'de bulunan bazı ücretsiz bypass diye paylaşanlar vardı. Hepsi bypass UD copy-paste olabilir. Üstelik keylogger, trojan, spyware vb.. ekleyerek paylaşıyor.
Cerberus ücretsiz olarak bilinen bypass zaten virüslü olduğu biliyorum. Çalıştırırken sırasında tüm C:/ dizisinde tarar ve .exe dosyalara virüs yerleştirilir. virüs kaynak aşağıda bakabilirsin.

Bazı mobil oyuncular sebepsiz yere ban yememek için 10 yıl yerine 10 dakika ban kullanıldı. Uzun bir süreden sonra 10 yıl değiştirildi.

Biri "güncel bypass olmadan 10 dakika ban yaşarsınız" dediği doğru. Kim copy-paste yapılmış bir bypass satan varsa kesinlikle hiç güvenli değil. 10 dakika ban sorunu yaşarsınız.
Ücretli bypass her gün kontrol edip rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. 10 dakika ban sorunu çıkarsa bypass kapatılır. 10 dakika ban çözmek için hızlı iş yapıp tekrar bypass açılır.
@alddlSo
anladım başkan eyw

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

@alddlSo
Ek olarak, hocam bu konulara hakim gözüküyorsunuz. Herkes konuşuyor ama herkes işi bilmiyor, bu konularda bir eğitim içeriği hazırlayabilirseniz valla insanlara çok faydası dokunabilir. Ne gibi dersek, temel olarak pubg mobile hile nasıl yapıyor, o yapılan aimbotlar, sekmemeler, mermi gücü arttırmalar vs nasıl yapılıyor. Paralı hile ile parasız hile arasında neler değişiyor falan. Paralı hile gruplarında adam geliyor diyor, freeleri banlanır, biz bu vipleri özel kodluyoruz falan diye sıkıyor. Yani bizler kendimize bize yetecek kadar hile yapabilir miyiz, en önemlisi sekmeme mesala.Her şeyi geçtim, sadece sekmeme yapabilsek kendi kendimize ve fixlendikçe kendimiz güncellebilsek hile yapıp vermekten daha çok faydası dokunacaktır. Bir ara bu olaya çok uğraşmıştım, obb dosyalarını açmaya çalışmıştım vs açmıştımda lakin orada yüzlerce dosya vardı, işte sekmeyi hangi dosyadan yapıyorlar, dosya fixlenince neyi değiştiriyorlar falan bilemediğimden öyle kalmıştı. Sadece sekmeme hilesini kendimiz yapabilecek konuma gelsek valla vip hilelere bedava kullanmaktan daha faydalı bir iş çıkar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...