PUBG Mobile'da satın alınan UC yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Daha önce UC'yi kendi siteleri pahalı olduğu için oyun ile anlaşması olmayan yerlerden almayı tercih ettim. Bunlar da ucuz geliyordu ve daha sonra yüklemeye karar verdiğimde hesaba UC yükleyemiyordum, param gidiyor fakat UC gelmiyordu. Bunun çözümü var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
benim tanıdığım bir arkadaşım uc hilesi yapmanın oyunda w basmaktan daha kolay olduğunu söylemişti , engellemek için sadece kendilerinden alınmasını sağlamaya çalıştıkları için olabilir ayrıca uc banlıymış zaten hesabın giriş çıkış kısıtlanmış ( bildiğim kadarıyla )

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
benim tanıdığım bir arkadaşım uc hilesi yapmanın oyunda w basmaktan daha kolay olduğunu söylemişti , engellemek için sadece kendilerinden alınmasını sağlamaya çalıştıkları için olabilir ayrıca uc banlıymış zaten hesabın giriş çıkış kısıtlanmış ( bildiğim kadarıyla )
oyuna girebiliyorum o konularda sıkıntı yok sadece uc giriş çıkışı sağlanamıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok fazla deneme yapmakla da alakalı olabilir desteğe yaz hallediyorlar ama bazen bot mesajla cevap veriyorlar ama emin ol destek halleder

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Denedim malesef geri dönüş sağlanmadı
2 farklı destek kısmı vardı pubgde oyun içindekinden yapmıştım ben galiba hesap çalındığı zaman evet dediğiniz gibi geri dönüş sağlamıyorlar onca deneme sonunda birine olumlu cevap vermişlerdi aynı şeyi yazmama rağmen 7. yazışta onay verdiler galiba umarım çözüm bulursun play store app store da fark etmiyor mu denedin mi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
2 farklı destek kısmı vardı pubgde oyun içindekinden yapmıştım ben galiba hesap çalındığı zaman evet dediğiniz gibi geri dönüş sağlamıyorlar onca deneme sonunda birine olumlu cevap vermişlerdi aynı şeyi yazmama rağmen 7. yazışta onay verdiler galiba umarım çözüm bulursun play store app store da fark etmiyor mu denedin mi

Hepsini denedim cevap yok malesef :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
başka sitelerden alınınca ucler oyüzden uc ban yiyor hesap

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dolandırılmış olabilirsin güvenilir bi yerden yükleme yapsaydın keşke knk

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çoğu site güvenilir olmadığı için bu doğal birşey sıksık şansını dene belki bir cevap gelir destekten

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka anlaşmalı olamayan sitelerden alışveriş yapmak pek güvenli ola mıyor hesabın riskli konuma düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dolandırılmışsın knkm geçmiş olsun sana

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
uc aldıgın sitenin destek ekibine yaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun her zaman bilindik sitelerden almak daha mantıklı 3-5 kuruş için hesabınız bloke olabiliyor

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
resimi olmazsa dolandırilma htimailin yuksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...