Onaylı Üye
Bundan öncekileri başka sitelerden alıyordum oyunun kendi sitelerinden uc alamıyorum uc banı yemiş hesap pubg mobile kısıtlama getirmişdolandırılmışsın?
oyuna girebiliyorum o konularda sıkıntı yok sadece uc giriş çıkışı sağlanamıyorbenim tanıdığım bir arkadaşım uc hilesi yapmanın oyunda w basmaktan daha kolay olduğunu söylemişti , engellemek için sadece kendilerinden alınmasını sağlamaya çalıştıkları için olabilir ayrıca uc banlıymış zaten hesabın giriş çıkış kısıtlanmış ( bildiğim kadarıyla )
Denedim malesef geri dönüş sağlanmadıÇok fazla deneme yapmakla da alakalı olabilir desteğe yaz hallediyorlar ama bazen bot mesajla cevap veriyorlar ama emin ol destek halleder
2 farklı destek kısmı vardı pubgde oyun içindekinden yapmıştım ben galiba hesap çalındığı zaman evet dediğiniz gibi geri dönüş sağlamıyorlar onca deneme sonunda birine olumlu cevap vermişlerdi aynı şeyi yazmama rağmen 7. yazışta onay verdiler galiba umarım çözüm bulursun play store app store da fark etmiyor mu denedin miDenedim malesef geri dönüş sağlanmadı
2 farklı destek kısmı vardı pubgde oyun içindekinden yapmıştım ben galiba hesap çalındığı zaman evet dediğiniz gibi geri dönüş sağlamıyorlar onca deneme sonunda birine olumlu cevap vermişlerdi aynı şeyi yazmama rağmen 7. yazışta onay verdiler galiba umarım çözüm bulursun play store app store da fark etmiyor mu denedin mi
oyuna girebiliyorum o konularda sıkıntı yok sadece uc giriş çıkışı sağlanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?