PUBG Mobile'de hile açınca kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
PUBG Mobile'de hile açınca kasma sebebi nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bendede çok felaket kasıyor bide gameloop emilatorunde görüntü kalitesi ne yaparsam yapim kötü başka bir emilotorde dahada iyi görüntü veiyor

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hile işlemciyi kullanıyor , bir çözümü yok.Nasıl Chrome arka planda açık iken oyunlar kasıyor ise buda böyle.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bendede kasıyor tam adamla karşı karşıya gelince oyun douyor zarr zırr zorrr diye sesler geliyor pc den adam beni vuruyor yapacak bir sey yok sanırım :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
oyunun optimizasyonu zaten dandik, üstüne hile de açınca bir de server yoğunsa karakter yürümüyor bile bazen :) hileyle alakalı birşey değil. emülatörde kasıntıdan oynayamazken kapatıp lite açıyorum su gibi akıyo mübarek :)

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Malesef buna çözüm yok bizden gelecek. Yapımcıların el atması lazım. Bir ara düzeltmişlerdi. Sonradan yine bozuldu.

HAWKING
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhaba hile işlemcinizi kullandığı için ondan olabilir veya sistem gereksinizimlerinizin düşük olduğundan kaynaklanıyor kişisel olarak kullanıyorum 8gb ram 2gb ekran kartı ram destekliyor ekran 4gb oluyor şarkı felan dinliyorum arkada kasma felan yok sadece donma oluyor oda oyun biterken felan oyun ortasında olmuyor.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Merhaba hile işlemcinizi kullandığı için ondan olabilir veya sistem gereksinizimlerinizin düşük olduğundan kaynaklanıyor kişisel olarak kullanıyorum 8gb ram 2gb ekran kartı ram destekliyor ekran 4gb oluyor şarkı felan dinliyorum arkada kasma felan yok sadece donma oluyor oda oyun biterken felan oyun ortasında olmuyor.
Emülatör çöp dostum düzeltmiyorlar ki beceriksiz herifler anca deathmatch modları veya kostum getiriyorlar boş paragöz insanlar.

Üye
6 HİZMET YILI
yok sadece tencent gameloop ta şuan çalışıyor dün memu ve blustarsmı neyse onları indirdim onlarda çalışmıyor görüntü kalitesi en iyi memu da ama onunda kısayol işleri biraz dandik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...