Süper Üye
aimbotun yakalanmaması içindi sanırım
yükle loadla kur yeterlidirsadece yüklemem yeterli mi
Hocam hileyi ana ayarlarına alın sadece fov ayarı ve tuş ayarı yapın özellikle başka ayarı ellemeyinNasıl bir ayar yapıyorsunuz hocam bizimlede paylaşın bizde o şekilde takılalım bari yoksa hesap açmaktan cigerimiz soldu![]()
teşekkür ederim anladımg hubu yükle yeterli. aimbot öyle çalışıyor
kötü değil tek tek click atınca yarıyor, saolAimbot için gereçli bi araç fakat en son çok iyi çalışmıyordu aimbot özelliği. Yamaladılarsa hileyi %100 kullanabilmek için indirmeni tavsiye ederim. Logitech bir fareye ihtiyacın yok.
öyle ama wh açtıktan sonra aim açmazsan ne açarsan neHocam bence hiç kullanmayın PUGBM olarak wh falan yeterli aim koy öldür geç
4 oyun oynadım toplam 50 civarı kill aldım sıkıntı olmadıLogitech G Hub'u yükleyip Aimbot kullanmanı önermem zira ban'ı Aimbottan yiyorsun
Calculated Fire kullanma , fov'unu en en fazla 28-30 yap , hızını da flicklik ayarlama pubg'de çok mümkün değil hele de androidde yani hızı akıcı ve yavaş olsunteşekkür ederim anladım
Post automatically merged:
kötü değil tek tek click atınca yarıyor, saol
öyle ama wh açtıktan sonra aim açmazsan ne açarsan ne
4 oyun oynadım toplam 50 civarı kill aldım sıkıntı olmadı![]()
hile kullanmamın sebebi wh ve zevk almam normal oyunumda da o kadar olmasa da ona yakın kill alıyorumCalculated Fire kullanma , fov'unu en en fazla 28-30 yap , hızını da flicklik ayarlama pubg'de çok mümkün değil hele de androidde yani hızı akıcı ve yavaş olsun