Üye
Risk olacağını sanmıyorum PC nin işlemcisi hızlıysa eyer çok rahat oynarsın.Merhaba arkadaşlar ben iOS oynayıcısıyım fakat hileci araplardan ötürü as kademe 2 Yıldız ötesi çok zorluyor artık ve emülatörden oynamak istiyorum artık tabi esp de düşünüyorum abartmadan hileciler için. Gameloop değilde Farklı emülatör üzerinden oynamak riskli mi yoksa sorun yokmu?(hilesizde olabilir hile problem değil)
Şimdiden teşekkürler
İ5 7. Nesil 8gb RAM 2 GB ekran kartı olurmu ki ??Risk olacağını sanmıyorum PC nin işlemcisi hızlıysa eyer çok rahat oynarsın.
bır hafta once AS 2 hesabım ban yedı sadece arkadasımı ızlıyordum olmustum ızlerken verı baglantısı koptu ve tekrar gırdıgımde 10 yıl ban yedı account yanı anlayacagın bende kaldgın yerden devam et emegıne yazık olmasın derımMerhaba arkadaşlar ben iOS oynayıcısıyım fakat hileci araplardan ötürü as kademe 2 Yıldız ötesi çok zorluyor artık ve emülatörden oynamak istiyorum artık tabi esp de düşünüyorum abartmadan hileciler için. Gameloop değilde Farklı emülatör üzerinden oynamak riskli mi yoksa sorun yokmu?(hilesizde olabilir hile problem değil)
Şimdiden teşekkürler
Hile kullanıyormuydun herhangi birşey birde hangi emülatör dübır hafta once AS 2 hesabım ban yedı sadece arkadasımı ızlıyordum olmustum ızlerken verı baglantısı koptu ve tekrar gırdıgımde 10 yıl ban yedı account yanı anlayacagın bende kaldgın yerden devam et emegıne yazık olmasın derım
evet ızleme vardı gameloop kullanıyordumHile kullanıyormuydun herhangi birşey birde hangi emülatör dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?