Pubg mobileyi farklı emülatörden oynamak risklimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben iOS oynayıcısıyım fakat hileci araplardan ötürü as kademe 2 Yıldız ötesi çok zorluyor artık ve emülatörden oynamak istiyorum artık tabi esp de düşünüyorum abartmadan hileciler için. Gameloop değilde Farklı emülatör üzerinden oynamak riskli mi yoksa sorun yokmu?(hilesizde olabilir hile problem değil)
Şimdiden teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben iOS oynayıcısıyım fakat hileci araplardan ötürü as kademe 2 Yıldız ötesi çok zorluyor artık ve emülatörden oynamak istiyorum artık tabi esp de düşünüyorum abartmadan hileciler için. Gameloop değilde Farklı emülatör üzerinden oynamak riskli mi yoksa sorun yokmu?(hilesizde olabilir hile problem değil)
Şimdiden teşekkürler
Risk olacağını sanmıyorum PC nin işlemcisi hızlıysa eyer çok rahat oynarsın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
without risk, there is no reward. cheers!

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
[QUOTE = "husocanclbi, posta: 2506619, üye: 2193447"]
İ5 7. Nesil 8gb RAM 2 GB ekran kartı olurmu ki ??
[/QUOTE] 4 gb ekran kartı olsa iyi 2 gb yken biraz kasma sorunları yaşayabilirsin.

Kuşlar neden uçar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
memu ,bluestacks var başka var kullanabilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
knk diğer uygulamaları oyun emulatör olarak algılamıyo zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şimdiden teşekkürler
bır hafta once AS 2 hesabım ban yedı sadece arkadasımı ızlıyordum olmustum ızlerken verı baglantısı koptu ve tekrar gırdıgımde 10 yıl ban yedı account yanı anlayacagın bende kaldgın yerden devam et emegıne yazık olmasın derım

Üye
6 HİZMET YILI
bır hafta once AS 2 hesabım ban yedı sadece arkadasımı ızlıyordum olmustum ızlerken verı baglantısı koptu ve tekrar gırdıgımde 10 yıl ban yedı account yanı anlayacagın bende kaldgın yerden devam et emegıne yazık olmasın derım
Hile kullanıyormuydun herhangi birşey birde hangi emülatör dü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...