pubg mobıol enjekte olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar adblock kapatım.wın defendır kapatıp.vırus programını kapatım.memory ul den yenı loder yukledım.yaptım olmadı.memory ul den yenıden ındırdım.bu sefer baska loder verıyor.ne yapsam olmuyor.spoofer kulanıyorum sıkıntı yok.ıd deyıstırıyor.o kapandıktan sonra tekrar ul calıstırıyrorum.ızınver uyarısı cıkmıyor.defendırı kapatıp lodluyorum.bu arada 2cı Dıyer hıle halen guncellenıyor ..ne yapsam olmuyor.3 yıllık kulanıcıyım.calısma presıbını ıyı bılıyorum.ama lodladım zaman oyun acılmaya azkala enjek kapanıyor inanın.2saatır ugrasıyorum.neden oluyor yardımcı olacak varmı.ACIL.bu arada dıreck +ta.ama kendı kendıne pubg ayarlarında.hata ayıklamayı aktıf edıyor.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Genel bi sorun var sanırım aynı sorunu League of Legends'ta yaşıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol script icin ben calistirmak icin sag alttaki cubuktaki nvidiayi bile kapatiyorum ki calisiyor

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar adblock kapatım.wın defendır kapatıp.vırus programını kapatım.memory ul den yenı loder yukledım.yaptım olmadı.memory ul den yenıden ındırdım.bu sefer baska loder verıyor.ne yapsam olmuyor.spoofer kulanıyorum sıkıntı yok.ıd deyıstırıyor.o kapandıktan sonra tekrar ul calıstırıyrorum.ızınver uyarısı cıkmıyor.defendırı kapatıp lodluyorum.bu arada 2cı Dıyer hıle halen guncellenıyor ..ne yapsam olmuyor.3 yıllık kulanıcıyım.calısma presıbını ıyı bılıyorum.ama lodladım zaman oyun acılmaya azkala enjek kapanıyor inanın.2saatır ugrasıyorum.neden oluyor yardımcı olacak varmı.ACIL.bu arada dıreck +ta.ama kendı kendıne pubg ayarlarında.hata ayıklamayı aktıf edıyor.
Güncellemeyi bekleyeceğiz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bende denicem sıkıntı olursa yazarım

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
oyun ve hilenin sürümleri uyuşuyormu güncel kullandığına emin ol

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ARKADASLAR HILE COK IYI CALISIYOR.DUNDEN BELLI OYNUYORUM.EZ PUBG 2.4 DU HIC BIR SORUN YOK.GONUL RAHATLIYLA OYNAYA BILIRSINIZ.BUGUN SABAH 11DE BASLASIM HALEN OYNUYORUM.DUNDE AYNI SAATE BASLAMISTIM.GECE 3 KADAR OYNADIM.BIR SIKINTI OLSA 50 KERE BAN YERDIM.HI SUNU SOYLEYIM.BENDE SADECE HARITA ACIK.NE SILAHLAR NE ISIMLER.HERSEY KAPALI ....HABERINIZ OLSIN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...